Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindegyik szülő eltarja...

Mindegyik szülő eltarja 30èves gyerekét?

Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 13:36
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok....lehet, hogy batyámnak saját keresete van, de csak 30 ezret ad anyáméknak oda mint "lakbér". Azt amúgy semmit nem venné a hűtőbe vagy ilyenek. Szerintem ennyi idősen gáz otthon lakni, bár megértem azért, de én biztos ,hogy nem fogok ezekkel itthon maradni még vagy, majdnem 10 évig....inkább dögöljek meg.
2021. máj. 28. 22:24
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Elköltöztem 19 évesen, egyszer kértem kölcsön 200e ftot, amikor megszületett az első gyerekünk, cserébe odaadta az akkori autóm apunak,ami kB kicsit több érték volt, egyszer kértem tőlük lakáscsere miatt 2,5 millió ftot, vissza fizettem havi 200e ft-jával, meg kértem egyszer 700e ftot, akartam venni egy új kocsit, és kipótolták, azt még fizetem vissza, havi 100-at, de úgy havi szinten nem kértem tőlük sosem pénzt, hogy támogassanak, szoktunk szüleimnél ebédelni, meg ők is nálunk, unokáiknak is gyakran vesznek ezt azt. Párom szülei meg anyagilag sosem álltak úgy, hogy nekünk adjanak pénzt, 18 volt a párom, mikor hozzám költözött, inkább mi adtunk a szüleinek pár száz ezret, hogy ne bukják a házat a hitelük miatt (az első 200 ezret ezért kértem kölcsön apukámtól, a babaholmira félretett pénzt adtuk nekik anno)

30/F

2021. máj. 29. 08:11
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Oké hogy kérsz tőlük kölcsön. Utána a pénzt vissza adod nekik. És utána azzal a pénzzel mi lesz? Eltünik? Felszívódik? Elégetik? Oda adják egy idegennek? Amíg élnek természetesen ők használják? De utána hova kerül? A szülők akiknek már a gyereke is 30 fölött van, nem költenek annyit mit egy fiatal akinek még mindent meg kell venni. Ők már csak gyűjtögetnek, pakolják félre a pénzt a gyereknek, vagy az unokáknak.

2021. máj. 29. 14:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!