Mindegyik szülő eltarja 30èves gyerekét?
Épp ellenkezőleg, nagyon kezd elmenni a dolog abba az irányba, hogy én pénzeljem őket, csak mert én jól keresek.
Nem azt mondom, hogy 30 évesen el kéne, hogy tartsanak, sőt. De amikor azt látom, hogy korombelieknek besegítenek a lakás/házvásárlásban, esküvőben stb., tőlem meg arra hivatkozva, hogy milyen jól keresek, csak úgy adjak, pedig nem szorulnak rá, nekem meg se lakásom, se semmim, na ilyenkor azért kinyílik a bicska a zsebemben.
Elfelejtettem 7-es valaszomba irni amit igazabol a 11-es irt az utolso mondataban es nagyon fontos.
Azert mert valaki depresszios lett (mert pl megeroszakoltak, sorra haltak meg a szerettei) vagy extrem szoc. fobias, azert nem kene lenezni oket es ugy allni hozzajuk, hogy "Az arcomrol sult volna le a bor ha meg 30 evesen otthon tartananak el".
Valoban sosem tudjuk mikor zokkenunk ki a valodi eletbe a szep kis almunkbol.
Es ez nem vicc.
Ezt lehet elkomolytalankodni, de egyszer tortenjen az eleteben valakinek valami nagy amitol nem tud egy munkahelyet peldaul megtartani.
Lehet holnap te kelsz ugy fel, hogy elkezdesz hangokat hallani meg hallucinalni es mire kijozanodsz belole (ha ki tudsz) addigra mar tobb ev eltelt. Es mindez csupan azert mert ilyen a genetikad, csak eddig megusztad.
Az elet kegyetlen is tud lenni.
Bár manapság automatikusan megy a mamahotelezés ha valaki 30 évesen a szüleivel él, ez azért nem annyira fekete-fehér dolog mint sokan gondolják.
31 vagyok és a szüleimmel élek (akik már elváltak amúgy) egy 85 nm-es lakásban. Ha én elköltözöm, kénytelenek eladni a lakást, mert nem tudnák fizetni a nyugdíjból a rezsit (télen marha sok). Ez a lakás ahol lakunk ér kb 25 milliót. Cirka 13 millióból egyik sem tudna magának venni még konkrétan egy kunyhót sem... Én dolgozom, van fizetésem, mindenféle kiadásba beszállok (tavaly én vettem új mosógépet, idén mosogatógépet) stb. Természetesen elmehetnék albérletbe, de akkor inkább a saját szüleimnek adom azt a pénzt amit egy idegennek adnék... Ráadásul 8 évet dolgoztam Ausztriában, 1 évben 3 hónapokat voltam itthon összesen, de a kint tartózkodásom alatt is folyamatosan fizettem a rezsit. Nyilván albérlet akkor is kellett volna, mert valahova menni kell abban a 3 hónapban. Szóval 1 idegennek fizessek egy évben másfél milliót azért mert 3 hónapot használom a lakását? Így inkább hazaadtam. Ettől függetlenül ha meghallja bárki hogy a szüleimmel élek, akkor 100% hogy meg van róla győződve, hogy engem eltartanak és jóvilág van. Pedig ez mint most is írtam, egyáltalán nem így van.
"
Azert mert valaki depresszios lett (mert pl megeroszakoltak, sorra haltak meg a szerettei) vagy extrem szoc. fobias, azert nem kene lenezni oket es ugy allni hozzajuk, hogy "Az arcomrol sult volna le a bor ha meg 30 evesen otthon tartananak el".
" Jaja, mert minden léhűtő mentális beteg... Na hagyjuk már. Nem vitatom, hogy az eltartottak töredéke valóban mentális gondokkal küzd. De a nagyobb részük simán élősködő.
16-os
Ezt honnan veszed?
Ennyire ismered mindenkinek az eletet?
"
Ezt honnan veszed?
Ennyire ismered mindenkinek az eletet?" Kitalálom: Te is "mentális beteg" vagy és eltartatod magad. Na akkor mesélek: a cégünknél VALÓDI mentális betegek is dolgoznak. És minő meglepetés, jó munkatársak, elvégzik a dolgukat. Az van, hogy ők akarnak dolgozni.
Ha neked nem kell tőlük a pénz , szólj hogy adják nekem. Én nagyon szívesen elfogadom. Vagy adják az egyháznak, vagy akár kinek. Egy vad idegennek. De akkor te ne fogadj el tőlük egy vasat se. Nehogy lesüljön a pof@d.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!