Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindegyik szülő eltarja...

Mindegyik szülő eltarja 30èves gyerekét?

Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 13:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
76%

13as engem gyerekkoromban megerőszakoltak, zaklattak, terápiára jártam stb, de ettől még nem várom el a szüleimtől hogy ők tartsanak el. Saját életem van, dolgozom, külön élek, felnőttem.

Egyik rokonom szociális fóbiás, külön él ő is, informatikusként dolgozik, alig kell emberek között lennie. Aki akarja megoldja néhány ritka esettől eltekintve.

Van egy ismerősöm őt is megerőszakolták(ilyen csoportban ismerkedtünk meg) őt a szülei tartják el, nem dolgozik mert hogy nem tudja feldolgozni ami történt. Ennek ellenére bulizni jár, nyaralgatni, tehát gondolhatod mennyire is van padlón, csak jó ezzel takarózni.

2021. máj. 28. 17:01
 22/33 anonim ***** válasza:
75%

#10 te is nagy fiú/lány vagy. Csak nem tudod hogy mit beszélsz. Egy szülő, mindig szülő marad. Akár 20 éves akár 40 akár 80. Ha a gyerekének szüksége van rá akkor minden szülő segít amelyik szereti a gyerekét. Lehet az 2 éves vagy 20 vagy akár hány éves. Rengeteg családba ha a fiataloknak kell valamire egy nagyobb összeg akkor azt a szülők adják ,ha van rá lehetőségük. Segítenek a fiatalokon ha össze házasodnak, mert a gyerekük. Nem egy idegenek fogják adni a pénzt, hanem a saját gyerekének, aki a saját vére. Még akkor is ha a "gyerek" idézőjelbe mert közbe már az is 50 éves család apa , meg se érdemli mert mihelyt a szülök már nem tudnak magukról gondoskodni beadják őket az öreg otthonba. Pedig a "gyereknél" is elférnének mert háromszintes házat építettek fel neki. És minden forintért vért tudtak volna ontani ha azzal a gyereküknek több van. Hát egy szülő az ilyen.

Úgyhogy nehogy lesüljön neked is a pof@d , Isten ments. Előző voltam

2021. máj. 28. 17:04
 23/33 anonim ***** válasza:
68%

"Elfelejtettem 7-es valaszomba irni amit igazabol a 11-es irt az utolso mondataban es nagyon fontos."

Bocsi #12-es, de a #7-es választ azt én írtam nem te.

Melyikre gondolsz?

2021. máj. 28. 17:19
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

24-es, változik a számozás, mikor valakinek törlik a kommentjét...

Az én válaszom a 11-es volt, de most már a 10-es az.

2021. máj. 28. 17:24
 25/33 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy. Mi négyen vagyunk testvérek, én és a húgom még nem vagyunk 30 évesek, és mindannyian külön élünk a szüleinktől, saját keresetből.
2021. máj. 28. 18:15
 26/33 anonim ***** válasza:
68%

ma 17:24

Akkor azt amire a #12-es hozzászólásban utalnak a "7-es" akkor az lett törölve?

Mert végig olvastam a kommenteket többször is de Én nem találom hogy melyik ből hiányzik az a kiegészítés amire a #12-es ben utalnak.

De úgy látom az Én válaszaimba is bele gyomláltak.

2021. máj. 28. 20:34
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

26os

Akkor meg 11-es volt, aki most mar a 10-es, tehat a 10-es kommentnek szantam.

Ha torlik valakinek a kommentjet ezek szerint szetcsuszik.

2021. máj. 28. 21:17
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Megvan. Most már össze állt. El kellett olvasnom párszor mire rájöttem ki kinek válaszolt 🧐
2021. máj. 28. 22:01
 29/33 anonim ***** válasza:
Minden napra jut egy yilen kérdés?
2021. máj. 28. 22:05
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nézd...az én bátyám 28 éves, van önálló fizetése. Még mindig itt lakik. Nem csinál semmit. Soha nem mosogat, kutyát le nem vinné, a szemetet nem vinné le. Egy lusta, pénzéhes fsz. Itt fog maradni a nyakunkon. Én most vagyok 21...amint tudok albérlet. Ez lenne a normális. Krva nagy büntetés ez az ember az életemben. Szüleim mege szégyelljék magukat, hogy soha nem cseszik le csak, ha már nagyon muszáj.
2021. máj. 28. 22:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!