Mindegyik szülő eltarja 30èves gyerekét?
13as engem gyerekkoromban megerőszakoltak, zaklattak, terápiára jártam stb, de ettől még nem várom el a szüleimtől hogy ők tartsanak el. Saját életem van, dolgozom, külön élek, felnőttem.
Egyik rokonom szociális fóbiás, külön él ő is, informatikusként dolgozik, alig kell emberek között lennie. Aki akarja megoldja néhány ritka esettől eltekintve.
Van egy ismerősöm őt is megerőszakolták(ilyen csoportban ismerkedtünk meg) őt a szülei tartják el, nem dolgozik mert hogy nem tudja feldolgozni ami történt. Ennek ellenére bulizni jár, nyaralgatni, tehát gondolhatod mennyire is van padlón, csak jó ezzel takarózni.
#10 te is nagy fiú/lány vagy. Csak nem tudod hogy mit beszélsz. Egy szülő, mindig szülő marad. Akár 20 éves akár 40 akár 80. Ha a gyerekének szüksége van rá akkor minden szülő segít amelyik szereti a gyerekét. Lehet az 2 éves vagy 20 vagy akár hány éves. Rengeteg családba ha a fiataloknak kell valamire egy nagyobb összeg akkor azt a szülők adják ,ha van rá lehetőségük. Segítenek a fiatalokon ha össze házasodnak, mert a gyerekük. Nem egy idegenek fogják adni a pénzt, hanem a saját gyerekének, aki a saját vére. Még akkor is ha a "gyerek" idézőjelbe mert közbe már az is 50 éves család apa , meg se érdemli mert mihelyt a szülök már nem tudnak magukról gondoskodni beadják őket az öreg otthonba. Pedig a "gyereknél" is elférnének mert háromszintes házat építettek fel neki. És minden forintért vért tudtak volna ontani ha azzal a gyereküknek több van. Hát egy szülő az ilyen.
Úgyhogy nehogy lesüljön neked is a pof@d , Isten ments. Előző voltam
"Elfelejtettem 7-es valaszomba irni amit igazabol a 11-es irt az utolso mondataban es nagyon fontos."
Bocsi #12-es, de a #7-es választ azt én írtam nem te.
Melyikre gondolsz?
24-es, változik a számozás, mikor valakinek törlik a kommentjét...
Az én válaszom a 11-es volt, de most már a 10-es az.
ma 17:24
Akkor azt amire a #12-es hozzászólásban utalnak a "7-es" akkor az lett törölve?
Mert végig olvastam a kommenteket többször is de Én nem találom hogy melyik ből hiányzik az a kiegészítés amire a #12-es ben utalnak.
De úgy látom az Én válaszaimba is bele gyomláltak.
26os
Akkor meg 11-es volt, aki most mar a 10-es, tehat a 10-es kommentnek szantam.
Ha torlik valakinek a kommentjet ezek szerint szetcsuszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!