Szerintetek energiavámpír lenne?
Itt a kulcsmondat: nem merném meg bántani, és a "merném" szócskán van a hangsúly.
Ha nem feltöltődve, hanem erőtlenül mész haza, akkor nem vagy anyáddal felnőtt-felnőtt kapcsolatban, hanem anya-gyerek kapcsolatban vagy. Ugrálsz neki - a megfelelési kényszer miatt -, mert "nem mernéd megbántani". Ez szív le, nem az anyád energiavámpírsága.
A kérdésed értelmezhetetlen. Mi az, hogy ölelés után "elgyengülsz"? Nem bírod felemelni a súlyzót, vagy mit akar ez jelenteni és mi köze az öleléshez?
Mivel bántanád meg anyukádat, amit nem mersz megmondani neki?
Mit jelent szerinted az a szó, hogy energiavámpír? Kiveszi a fizikai erődet, megcsúnyít?
De valószínűleg tényleg rádtelepedik az anyád, csak nem nem fizikailag. Nem tudsz felnőni.
Valamiért lelkileg lenyom, elfáraszt.
Én anyósnál érzem ezt. Kerülöm is.
Én biztos vagyok benne, hogy nem jó a kapcsolatotok. Sőt, a pároddal sem. Egyedül vagy, nem tudod elmondani az érzéseidet úgy, hogy értő figyelemmel forduljon valaki feléd. Csak rádhagyják, megszakértik, érvénytelenítenek, letudnak a "máshol is ez van" mondatokkal.
Sajnos a szülőknek nagy a pszichológiai méretük, nem "illik" rosszat mondani rájuk, mert júj mi lesz akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!