Hogy tudjam finoman anya tudtára adni, hogy le kellene borotválni a hónalját?
Én lehet nem mondanék semmit, max. ha beszól valamire az én külsőmmel kapcsolatban.
Amúgy mit zavar? Nem téged néznek, hanem őt. Őt kéne zavarja, ha meg nem zavarja, hát istenem. Ha attól félsz neked beszólnak, akkor ki szól be? Legyél már elég tökös ahhoz, hogy 16.5 (jaj olyan cuki ez a fél évezés..) évesen nem fakadsz sírva attól, hogy valaki azt mondja, anyád hónalja szőrös. Ja. És? Nem az én hónaljam. Pont leszarja ki mit gondol. Én is leszarom.
Nekem egyszer a telefonom miatt volt ilyen megvilágosodás pillanatom. Már bejöttek az okos telefonok is, nekem még mindig egy nagyon gagyi telefonom volt, ami egy dolgot nagyon tudott, heti egyszer kellett tölteni, mindegy mennyit telefonáltam rajta. Szóval találkoztam egy régi osztálytársammal, számot cseréltünk, elővettem, elkezdtem beírni a számát, elkezdi: ú neked még mindig ez a telefonod van? Nem ciki?
Először nem tudtam mit mondjak, csak néztem, aztán ennyit kérdeztem:
"Ki előtt?"
Nem mondott semmit.
Hát figyu kérdező, csúfabb vagy mint anyum. :D Ő egyfolytában mondogassa, hogy szőrtelenítsek már itt és itt, de az embernek egy idő után már megmutatkozik a szabad akarat, s leszarja hogy épp mi a divat, mit gondol más, mit vár el tőle más, stb. Ha anyud szőrteleníteni akarna, akkor szőrtelenített volna már eddig is.
Lehet hogy így 16 évesen ez neked nagy hülyeségnek tűnik, de te ülsz fordítva a lovon.
20L
Sehogyan, semmi közöd hozzá, sem random idegeneknek.
Eleve hányok ettől az elvárás-halmaztól: Nőként legyél vékony (de ne anorexiás-sovány), csupasz, hosszú hajú, sportos, szexi (de ne rbancos) stb. De véletlenül sem önmagad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!