Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudjam finoman anya...

Hogy tudjam finoman anya tudtára adni, hogy le kellene borotválni a hónalját?

Figyelt kérdés
Rettenetesen szőrös a hónalja, itt nem a két borostára gondolok, hanem több centi hosszú, nagyon sűrű szőrre. Ha megyünk boltba, vagy bárhol megyunk az utcán, pólóban van és felemeli a karját, rögtön kilátszik, neha már láttam idegeneket hogy egy pillantást vetnek a hónaljára, és nagyon kellemetlenül érzem magam olyankor. A munkájánál fogva találkozik felnőttekkel és gyerekekkel is sokat, nem tudom ők is mit gondolhatnak róla, ha meglátják, mert ha olyan pólót vesz, anélkül is kilóg a szőr, hogy a karját felemelné. 16,5/F vagyok, anyukám 36 így hát a leülni és megbeszélni vele dolog nem nagyon jön be, mert az rém kellemetlen lenne, de mást meg nem nagyon tudok. Azért nem értem hogy a hónaljával miért nem foglalkozik, mert a lábát rendszeresen gyantáztatja kozmetikusnál. Tanácsot kérnék hogy hogy lehetne észrevétlenül ráterelni a hónalj témára. Viszont ha valaki bunko, utolsó aljadék idejön a kérdés alá, és egy rossz, sértő szót is mer emiatt szólni rá, azonnal jelenteni fogom

2021. máj. 26. 12:54
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
82%

Én lehet nem mondanék semmit, max. ha beszól valamire az én külsőmmel kapcsolatban.

Amúgy mit zavar? Nem téged néznek, hanem őt. Őt kéne zavarja, ha meg nem zavarja, hát istenem. Ha attól félsz neked beszólnak, akkor ki szól be? Legyél már elég tökös ahhoz, hogy 16.5 (jaj olyan cuki ez a fél évezés..) évesen nem fakadsz sírva attól, hogy valaki azt mondja, anyád hónalja szőrös. Ja. És? Nem az én hónaljam. Pont leszarja ki mit gondol. Én is leszarom.

Nekem egyszer a telefonom miatt volt ilyen megvilágosodás pillanatom. Már bejöttek az okos telefonok is, nekem még mindig egy nagyon gagyi telefonom volt, ami egy dolgot nagyon tudott, heti egyszer kellett tölteni, mindegy mennyit telefonáltam rajta. Szóval találkoztam egy régi osztálytársammal, számot cseréltünk, elővettem, elkezdtem beírni a számát, elkezdi: ú neked még mindig ez a telefonod van? Nem ciki?

Először nem tudtam mit mondjak, csak néztem, aztán ennyit kérdeztem:

"Ki előtt?"

Nem mondott semmit.

2021. máj. 26. 19:11
 42/47 anonim ***** válasza:
76%

Hát figyu kérdező, csúfabb vagy mint anyum. :D Ő egyfolytában mondogassa, hogy szőrtelenítsek már itt és itt, de az embernek egy idő után már megmutatkozik a szabad akarat, s leszarja hogy épp mi a divat, mit gondol más, mit vár el tőle más, stb. Ha anyud szőrteleníteni akarna, akkor szőrtelenített volna már eddig is.

Lehet hogy így 16 évesen ez neked nagy hülyeségnek tűnik, de te ülsz fordítva a lovon.

20L

2021. máj. 26. 19:47
 43/47 anonim ***** válasza:
30%
Ne játszátok meg magatokat!!! Tisztára a párkapcsolatok rovatban érzem magam ahol a nők nagy része a belső értékekre bukik. Aham. Én az ezredforduló környékén voltam ált iskola felső tagozatos, a kérdező anyjával egy korosztály. Ha egy relatív fiatal tanárnőnek (hisz öreg nyanyókák ujjatlanban nem jártak) szőrös volt a hónalja akkor már elrettentő példa volt. Szivatták az ügyeletes ügyefogyottat hogy "neked majd ilyen Móninéni féle csaj jut csak x év múlva muhaha". Csajoknál akkor bár még ennél-annál előfordult szőrös hónalj de mivel még nem voltak szexuálisan aktívak így nem volt mérvadó, de pár év után gimiben már abszolút gáz volt ha a frekventált helyeken nem borotvált a csaj.
2021. máj. 26. 21:34
 44/47 anonim ***** válasza:
69%
43# de a kérdező anyjáról van szó, nem a kérdezőről. Ha a kérdező anyja leszarja ki mit gondol, akkor? A kérdező meg lassan felnőtt lesz, el kellene oda jusson, hogy nem érdekli az anyja, hogy néz ki meg ki mit mond rá, mivel ők két külön ember és semmi hatással sincs rá. Mit érdekli? Ha valakit zavarnia kellene az anyja, de őt nem érdekli. Azt még érteném, ha az lenne, hogy sajnálom szegény anyámat, mert oly rosszul esik neki, s nem tudja mit tegyen, de erről szó sincs. Az anyja elégedett a szoros hónaljával, 36 éves felnőtt nő, úgy tűnik két lábbal áll a földön van egy rakás önbizalma és kvara nem érdekli ki mit gondol, ha neki valami kényelmes. Tudod mit? Ezt inkább irigyelni kell, hogy ilyen békében van magával.
2021. máj. 26. 22:32
 45/47 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem sehogy. Egyrészt neked tiniként kellemetlen lenne vele erről beszélni, másrészt viszont nem a te tested, nem téged éget ezzel hanem magát. De az is lehet, hogy nem is zavarja. Szóval inkább pszt! 🤫
2021. máj. 26. 22:40
 46/47 anonim ***** válasza:
60%

Sehogyan, semmi közöd hozzá, sem random idegeneknek.

Eleve hányok ettől az elvárás-halmaztól: Nőként legyél vékony (de ne anorexiás-sovány), csupasz, hosszú hajú, sportos, szexi (de ne rbancos) stb. De véletlenül sem önmagad!

2021. máj. 27. 11:25
 47/47 anonim ***** válasza:
51%
Mi a kérdés? Mi a baj? Egészségügyi problémái vannak amivel nem foglalkozik? Miért akarod, hogy leborotválja? Tudod, hogy az nagyon természet ellen van?
2021. júl. 13. 20:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!