Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudjam finoman anya...

Hogy tudjam finoman anya tudtára adni, hogy le kellene borotválni a hónalját?

Figyelt kérdés
Rettenetesen szőrös a hónalja, itt nem a két borostára gondolok, hanem több centi hosszú, nagyon sűrű szőrre. Ha megyünk boltba, vagy bárhol megyunk az utcán, pólóban van és felemeli a karját, rögtön kilátszik, neha már láttam idegeneket hogy egy pillantást vetnek a hónaljára, és nagyon kellemetlenül érzem magam olyankor. A munkájánál fogva találkozik felnőttekkel és gyerekekkel is sokat, nem tudom ők is mit gondolhatnak róla, ha meglátják, mert ha olyan pólót vesz, anélkül is kilóg a szőr, hogy a karját felemelné. 16,5/F vagyok, anyukám 36 így hát a leülni és megbeszélni vele dolog nem nagyon jön be, mert az rém kellemetlen lenne, de mást meg nem nagyon tudok. Azért nem értem hogy a hónaljával miért nem foglalkozik, mert a lábát rendszeresen gyantáztatja kozmetikusnál. Tanácsot kérnék hogy hogy lehetne észrevétlenül ráterelni a hónalj témára. Viszont ha valaki bunko, utolsó aljadék idejön a kérdés alá, és egy rossz, sértő szót is mer emiatt szólni rá, azonnal jelenteni fogom

2021. máj. 26. 12:54
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
27%
20, hát ha akkpra bozont mint amit leirt a kerdezo kulonosebb bambulas nelkul is eszre lehet venni.
2021. máj. 26. 13:47
 22/47 anonim ***** válasza:
81%

15-nek.

Mégis ki nevezné szőrős honaljúnak? Vadidiegenek akik lehet életükben utoljára látták egymást amikor egymás mellett mentek el? Kit érdekel, hogy egy vadidegen mit gondol. Az illető egyén is ha észreveszi, 5 másodperccel később már eszébe sincs.

Ha nem akarja ne borotválja. Ha akarja borotválja. Nehogy már egy idegen ember véleménye számítson ki mit gondol..

2021. máj. 26. 13:49
 23/47 anonim ***** válasza:
24%
Mondd meg neki, hogy a hónaljadat szeretnéd gyantáztatni, mert zavar kérjen neked is időpontot. Ebből már beindulhat egy beszélgetés, amiben rákérdezhetsz, hogy ő miért nem teszi.
2021. máj. 26. 13:50
 24/47 Andizsuzsi ***** válasza:
80%

"foleg hogy szaga is van"

A szőrnek???

2021. máj. 26. 13:50
 25/47 anonim ***** válasza:
34%
24, jobban bepallik szorosen mint borotvalva.
2021. máj. 26. 13:51
 26/47 anonim ***** válasza:
82%

Nekem totál érdektelen, hogy ki és mit csinál a hónaljával, de a konkrét kérdésre válaszolva:

Alkalomadtán, amikor olyan a hangulat, vagy a téma, kérdezd meg anyukádat, hogyha a lábát szőrtelenítteti, akkor a hónaljának miért kegyelmez?

Hátha van rá valami észszerű magyarázata!

2021. máj. 26. 14:07
 27/47 anonim ***** válasza:
16%
24, ne add mar az ertetlent.
2021. máj. 26. 14:10
 28/47 anonim ***** válasza:
70%
Én megkérdezném nyíltan, hogyha szőrtelenít máshol, akkor hónalj részén miért nem? Lehet mond valamit, amire tudsz reagálni.
2021. máj. 26. 14:28
 29/47 anonim ***** válasza:
40%

Megértem. Az én anyukám sem szőrtelenít és emlékszem rá, hogy nagyon kellemetlenül éreztem magam gyerekként, tiniként mikor pl. elmentünk a strandra és a fürdőruhában nyilván mindenhol látszott a szőr, a hónalján, lábán vagy éppen a fürdőruha alól kilógva. Ugyanúgy a rövid ujjú vagy ujjatlan felsőknél. Persze, lehet erre azt mondani, hogy ez mindenkinek a maga dolga, egyéni döntés, mindenkinek a saját teste stb., de ahogyan vannak akik megszólják a kövéreket, a tetováltakat, a piercingeseket, a színes hajúakat, a dohányosokat vagy egyáltalán csak azt, aki bármiben is különbözik, úgy bizony azt is megszólják, akik szőrösek. Ezt saját magam is megtapasztaltam akár anyukám kapcsán, de akár magam kapcsán is... Én sajnos a szőrösebb típus vagyok és emiatt gyakorlatilag mindenhol szőrteleníthetnék és bizony kaptam már beszólást arra, hogy például milyen szőrös a karom vagy azt is említhetném, hogy mindenki el akar küldeni mindenféle kivizsgálásra, mert ez nem normális (voltam és bizony normális, a világon semmi bajom nincsen, ilyen a genetikám). Szóval a mai világban igenis cikinek számít, ha valaki a "klasszikus" helyeken nem szőrtelenít (sőt, a karomra is kaptam már beszólást...) és bizony jellemző, hogy emiatt kinézik, megszóljak, kinevetik, kigúnyolják vagy igénytelennek minősítik. Ezzel nem kell egyetérteni senkinek és nyilván mindenki azt csinál, amit akar és az megint egy más dolog, hogy hogyan kezeli az ezzel járó reakciókat, véleményeket. Viszont szerintem teljesen érthető és természetes, hogy egy kamasz emiatt kellemetlenül érzi magát, zavarja, bántja.

Én sosem mertem megmondani ezt anyukámnak, úgyhogy emiatt nyilván visszás, amit tanácsolok. Mi nem voltunk egymással kimondottan közeli, bensőséges kapcsolatban és ezért inkább kerültem az efféle témákat. Ha úgy érzed, hogy te ezt meg tudod vele beszélni, akkor szerintem elmondhatod neki, hogy téged ez zavar és szerinted gondolja át a szőrtelenítést. Esetleg valahogyan megpróbálhatod körüljárni a témát és finomabban közelíteni, bár fiúként talán ez nehezebb.

2021. máj. 26. 14:30
 30/47 anonim ***** válasza:
73%
Végre kezd vége lenni az undoritó szőrtelenités-terrornak. A legjobb megoldás az, hogy elkezded a nőket/lányokat rábeszélni arra, hogy ők se szőrtelenitsék a hónaljukat, akkor anyád nem fog feltűnni egy idő után. Az hogy büdösebb lesz, meg baromság. Hónaljszőrtelenités kilencvenes években jött be, előtte szinte egy nő se szőrtelenitette, mégse voltak büdösek az emberek. Tisztálkodás, dezodor, stb. Fejeden is van haj, mégse neveznek büdösnek és undoritonak csak mert nem borotválod le kopaszra (és a fej is izzad). Én szőrtelenitem (sajnos gyáva vagyok abbahagyni), de ez az erőltetés undoritó. Nem kell beszólni neki, végre valaki nem egy csicska.
2021. máj. 26. 14:38
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!