Hogy tudjam finoman anya tudtára adni, hogy le kellene borotválni a hónalját?
Jesszus ne mondjatok mar ha meglattok egy fiatal not honaljszorrel nem nezitek meg? Ugyan már..hagyjuk mar az o teste dumat. Kivancsi vagyok ki nem nezne furcsan..foleg hogy szaga is van.
Probald meg viccesen ravezetni.
Vagy ha megbamuljak mondhatod h figyi anya eszrevetted h xy bamulta a honaljad?talan igy leesik neki.
Én is megértem, pedig 34 éves vagyok. Azért egy hónalj leborotválása kb. 5 másodperc, nem hiszem,hogy ezért nem csinálja.
Kérdező, te meg annyira cuki vagy, de bele kell állnod ebbe a vitába, mert máhogy nem fog menni.
19: ne mondd már nekem, hogy az osztálytársak más anyjának a hónalját fixírozzák.... :-D :-D :-D
Amúgy meg meg kell tanulni kezelni az ilyen cikizéseket. NEm pedig minden kis sz.rságról GYK kérdést kiírni.....
Nem veszed tudomásul, nem reagálsz rá, hagyod őket pampogni. MEgúnják egy idő után. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!