Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudjam finoman anya...

Hogy tudjam finoman anya tudtára adni, hogy le kellene borotválni a hónalját?

Figyelt kérdés
Rettenetesen szőrös a hónalja, itt nem a két borostára gondolok, hanem több centi hosszú, nagyon sűrű szőrre. Ha megyünk boltba, vagy bárhol megyunk az utcán, pólóban van és felemeli a karját, rögtön kilátszik, neha már láttam idegeneket hogy egy pillantást vetnek a hónaljára, és nagyon kellemetlenül érzem magam olyankor. A munkájánál fogva találkozik felnőttekkel és gyerekekkel is sokat, nem tudom ők is mit gondolhatnak róla, ha meglátják, mert ha olyan pólót vesz, anélkül is kilóg a szőr, hogy a karját felemelné. 16,5/F vagyok, anyukám 36 így hát a leülni és megbeszélni vele dolog nem nagyon jön be, mert az rém kellemetlen lenne, de mást meg nem nagyon tudok. Azért nem értem hogy a hónaljával miért nem foglalkozik, mert a lábát rendszeresen gyantáztatja kozmetikusnál. Tanácsot kérnék hogy hogy lehetne észrevétlenül ráterelni a hónalj témára. Viszont ha valaki bunko, utolsó aljadék idejön a kérdés alá, és egy rossz, sértő szót is mer emiatt szólni rá, azonnal jelenteni fogom

2021. máj. 26. 12:54
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
32%

Jesszus ne mondjatok mar ha meglattok egy fiatal not honaljszorrel nem nezitek meg? Ugyan már..hagyjuk mar az o teste dumat. Kivancsi vagyok ki nem nezne furcsan..foleg hogy szaga is van.

Probald meg viccesen ravezetni.

Vagy ha megbamuljak mondhatod h figyi anya eszrevetted h xy bamulta a honaljad?talan igy leesik neki.

2021. máj. 26. 13:26
 12/47 A kérdező kommentje:
Utolso na köszönöm végre valaki érti a helyzetet
2021. máj. 26. 13:28
 13/47 anonim ***** válasza:
92%
Fordított esetben meg ki vannak akadva a tinik, hogy a szülők milyen jogon pofáznak bele az ő bármilyen különcségükbe....
2021. máj. 26. 13:29
 14/47 anonim ***** válasza:
75%
Madonna lánya sem borotválja, sőt kint Amerikában egyre nagyobb a tábora azoknak akik nem borotválják a honaljukat. Nem kötelező. Nincs ebben semmi cikis dolog. A szőr borotválása csak divat.
2021. máj. 26. 13:31
 15/47 anonim ***** válasza:
25%
14, igen csak ő nem Madonna gyereke, az anyjat valszeg csak ugy emlegetik hogy az a szoroshonalju
2021. máj. 26. 13:34
 16/47 anonim ***** válasza:
47%

Én is megértem, pedig 34 éves vagyok. Azért egy hónalj leborotválása kb. 5 másodperc, nem hiszem,hogy ezért nem csinálja.

Kérdező, te meg annyira cuki vagy, de bele kell állnod ebbe a vitába, mert máhogy nem fog menni.

2021. máj. 26. 13:34
 17/47 anonim ***** válasza:
66%
Eszem megáll, már a tini fiúk mondják meg, hogyan szőrtelenítse magát az anyjuk. Ha nem tetszik anyád hónalja, akkor ne nézz rá. Nekem apám hajsza nem tetszett, mert belelógott a kajába, és büdös volt a bagótól, de eszembe se jutott, hogy rászóljak. Ez nem a gyerekekre tartozik.
2021. máj. 26. 13:35
 18/47 anonim ***** válasza:
72%
Ó, és kit érdekel ha bámulnak? Néznek bármi miatt, amerre jól esik nekik. Nehogy már másokon múljon az önértékelésünk. Nőjetek fel (a szőrös hónaljú anyuka)
2021. máj. 26. 13:35
 19/47 anonim ***** válasza:
36%
17, es milyen jól esett volna ha emiatt cikiznek a suliban ugye?
2021. máj. 26. 13:36
 20/47 anonim ***** válasza:
82%

19: ne mondd már nekem, hogy az osztálytársak más anyjának a hónalját fixírozzák.... :-D :-D :-D

Amúgy meg meg kell tanulni kezelni az ilyen cikizéseket. NEm pedig minden kis sz.rságról GYK kérdést kiírni.....

Nem veszed tudomásul, nem reagálsz rá, hagyod őket pampogni. MEgúnják egy idő után. Ennyi.

2021. máj. 26. 13:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!