Hogy tudjam finoman anya tudtára adni, hogy le kellene borotválni a hónalját?
Figyelt kérdés
Rettenetesen szőrös a hónalja, itt nem a két borostára gondolok, hanem több centi hosszú, nagyon sűrű szőrre. Ha megyünk boltba, vagy bárhol megyunk az utcán, pólóban van és felemeli a karját, rögtön kilátszik, neha már láttam idegeneket hogy egy pillantást vetnek a hónaljára, és nagyon kellemetlenül érzem magam olyankor. A munkájánál fogva találkozik felnőttekkel és gyerekekkel is sokat, nem tudom ők is mit gondolhatnak róla, ha meglátják, mert ha olyan pólót vesz, anélkül is kilóg a szőr, hogy a karját felemelné. 16,5/F vagyok, anyukám 36 így hát a leülni és megbeszélni vele dolog nem nagyon jön be, mert az rém kellemetlen lenne, de mást meg nem nagyon tudok. Azért nem értem hogy a hónaljával miért nem foglalkozik, mert a lábát rendszeresen gyantáztatja kozmetikusnál. Tanácsot kérnék hogy hogy lehetne észrevétlenül ráterelni a hónalj témára. Viszont ha valaki bunko, utolsó aljadék idejön a kérdés alá, és egy rossz, sértő szót is mer emiatt szólni rá, azonnal jelenteni fogom2021. máj. 26. 12:54
1/47 anonim válasza:
Anyám, nem kéne leborotválni a hónaljadat? Nekem ugyan mindegy, de veled többet nem megyek sehova míg mutogatod a hónaljkutyád.
2/47 anonim válasza:
már miért kéne? Ha neki így jó. Téged meg nem kéne hogy zavarjon hogy vadidegenek mit gondolnak csak mert anyád meg szőrtelen.
4/47 anonim válasza:
Sehogy. Elég nagy már ahhoz, hogy eldöntse, mi szükséges, és mi nem. Régen az összes nő hónalja ilyen volt, mégsem dőlt össze a világ.
5/47 Andizsuzsi válasza:
Miért foglalkozol te anyád testszőrzetével? Mindenki ott szőrtelenít, ahol őt zavarja a szőr. Anyádat a lába szárán zavarja, a hóna alatt nem. Azért, mert a korodbeliek között a csupasz csiga a divat, el kellene fogadni, hogy nem mindenkinek.
6/47 anonim válasza:
Szerintem ezt neki kell eldöntenie, hogy mikor és hol szőrtelenít.
Az egyik közeli ismrősöm megfogalmazta a saját szépségideálját: barna, nagy mellű, dús szőrű.
Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik és az ápoltság nem szőrtelenítés kérdése.
7/47 anonim válasza:
Szia! Mint szoros hónaljú anyuka javaslom lépj túl rajta. Az ő teste. A honaljszor alapállapot, az eltávolítása nem kötelező. Ne érzed cikinek, itt az egyetlen ciki dolog az, hogy bele akarsz szólni.
8/47 anonim válasza:
9/47 anonim válasza:
Kérdező, mit szólnál hozzá, ha anyád beleszólna, hogy te vasaltatod a heréidet, csigára gyantázod magadat, vagy mittomén....???
Saját teste - ha ő úgy érzi jól magát, akkor neked ebbe nincs beleszólásod.
10/47 anonim válasza:
Igaz en lany vagyok, de ha mentunk nyaralni, konkretan raparancsoltam, hogy a honaljkutyat meg kene kozmetikazni, mert melege lesz. 😂 Vette a lapot es kopaszra nyirta. Probald te is viccesen felvezetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!