Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudjam finoman anya...

Hogy tudjam finoman anya tudtára adni, hogy le kellene borotválni a hónalját?

Figyelt kérdés
Rettenetesen szőrös a hónalja, itt nem a két borostára gondolok, hanem több centi hosszú, nagyon sűrű szőrre. Ha megyünk boltba, vagy bárhol megyunk az utcán, pólóban van és felemeli a karját, rögtön kilátszik, neha már láttam idegeneket hogy egy pillantást vetnek a hónaljára, és nagyon kellemetlenül érzem magam olyankor. A munkájánál fogva találkozik felnőttekkel és gyerekekkel is sokat, nem tudom ők is mit gondolhatnak róla, ha meglátják, mert ha olyan pólót vesz, anélkül is kilóg a szőr, hogy a karját felemelné. 16,5/F vagyok, anyukám 36 így hát a leülni és megbeszélni vele dolog nem nagyon jön be, mert az rém kellemetlen lenne, de mást meg nem nagyon tudok. Azért nem értem hogy a hónaljával miért nem foglalkozik, mert a lábát rendszeresen gyantáztatja kozmetikusnál. Tanácsot kérnék hogy hogy lehetne észrevétlenül ráterelni a hónalj témára. Viszont ha valaki bunko, utolsó aljadék idejön a kérdés alá, és egy rossz, sértő szót is mer emiatt szólni rá, azonnal jelenteni fogom

2021. máj. 26. 12:54
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
31%

A barátnőm is mindenütt szőrös, csak a lábán nem.

Ő pl. azért, mert a férje kifejezetten kérte, hogy a hónaljában és "ott" ne szőrtelenítsen, mert számára a szőrös az izgató.

Van ilyen!

Ezért csóri lány ilyen

[link]

meg ilyen fürdőruhákat hord, mert különben kilátszana a puniszőre:

[link]

A Kérdező nem ír apáról, de ez is lehet egy magyarázat...

2021. máj. 26. 14:46
 32/47 anonim ***** válasza:
80%

Utálom a hónaljamat leborotválni, ennek ellenére évekig hordtam úgy pont a magadfajták miatt, akik csak a felszínes megjelenésre adnak és undorítónak találnak egy egyébként természetes állapotot. Kellett idő, hogy rájöjjek, aki ezt megbámulja, akit ez zavar, azzal felesleges foglalkozni. A saját magunk komfortját felesleges feláldozni azért, hogy másnak jobban tetszünk.

Az én tanácsom az az, hogy ne szólj neki. Valószínűleg azért nem borotválja le, mert így jobban érzi magát. Ha szólsz neki, akkor vagy rosszabbul fogja magát érezni a bőrében és ne adj' Isten még le is borotválja és fizikailag is rosszabbul fogja magát érezni, vagy egyszerűen kinevet, hogy ilyen butaságokkal foglalkozol.

Ez csak egy divat, egy hóbort, és nem tudom miért kell valakit undorítónak nevezni, mert neki nem jön be ez a módi.

Az meg, hogy büdös nettó hülyeség. Legalábbis normális tisztálkodási szokások mellett 100%, hogy nem büdösebb. Hosszú távon nem tudom, még nem próbáltam.

Ui.: Az, hogy az első pár válaszra (amelyek arra buzdítottak, hogy hagyjad anyád szőrét békén) nem reagáltál, csak arra, amelyik végül azt mondta amit hallani/olvasni akartál, na számomra az a visszataszító, nem a szőr. Ha önmegerősítést vársz, akkor minek teszel fel kérdést?

2021. máj. 26. 15:00
 33/47 Andizsuzsi ***** válasza:
76%

"24, jobban bepallik szorosen mint borotvalva"

Ez nem igaz. Ezzel azt mondod, hogy a szüleid, nagyszüleid büdösek voltak, mert nem borotválták a hónaljukat? Az én édesanyám soha életében nem szőrtelenített sehol, de soha nem volt ápolatlan, izzadságszagú. Az izzadság szagtalan. Szaga akkor lesz, amikor a bőrön élő baktériumokkal keveredik. Keveredik akkor is, ha nincs ott szőr. A személyi higiénének semmi köze ahhoz, hogy kinek hol van vagy nincs szőr a testén. Az miért nem elvárás a nőkkel szemben, hogy a fejüket is borotválják? Ott nem pállik be?

Az ember szőrös teremtmény. A tenyerén és a talpán kívül mindenhol rövidebb-hosszabb, vékonyabb-vastagabb szőr borítja. Hogy éppen mi a kívánatos, az egyrészt egyénileg függ, másrészt az aktuális divat határozza meg.

2021. máj. 26. 15:36
 34/47 anonim ***** válasza:
66%

Sehogy. Nyilván észrevette hogy olyan, és úgy döntött hogy neki így jó.

Mamám se borotválja magát, ki a fenét érdekel? Akinek nem tetszik, majd nem néz oda.

2021. máj. 26. 16:36
 35/47 anonim ***** válasza:
74%
Ha a szőrös hónalj büdös, akkor lehet az utcán kiröhögni az igénytelen disznó pasikat? Vagy csak a női szőr büdös?
2021. máj. 26. 17:08
 36/47 anonim ***** válasza:
62%

Én viszonylag ritkán szőrtelenítek a honom alatt. Viszont nem hordok ujjatlant, nem látszik: nem is kirívóan hosszú a szőr.

Viszont őszintén felnezek arra, akinek ez tetszik és fel is vállalja. Nekem is az tetszik, talán a láb a kivétel, viszont nem vagyok elég vagány, hogy mondjuk strandon felvállaljam, úgyhogy olyankor leszedem.

Gondolj bele, hogy ez egy divat. És nem lehet annyi szabadsága, hogy erről döntsön?

46/N

2021. máj. 26. 18:00
 37/47 anonim ***** válasza:
70%
29 vagyok, múltkor kicsit kilógott a hosszú nadrágomból a lábam, ami bizony télen szőrös, mert engem aztán abszolút nem zavar és szerencsére a férjemet se. Meglátta egy kollégám, alig tudta levenni róla a szemét. Zavarba hozott, de utólag rájöttem, hogy az ő baja, nekem így tetszik, ő meg gondoljon, amit akar. Ha anyukád a lábát gyantáztatja, valószínűleg eszébe jutna a hónalját is, ha zavarná, mégsem teszi. Engem érdekelne, hogy miért, szóval megkérdezném a helyedben, már csak kíváncsiságból is, de biztos nem bántanám emiatt. Ahhoz meg már IQ kell, hogy 16-17 éves haverok ezzel cukkoljanak, inkább a barátokat cseréld le, ha így van.
2021. máj. 26. 18:11
 38/47 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, hogy neki tényleg úgy jó. Szóval ne foglalkozz vele, majd ha szeretné, akkor leszedi onnan is a szőrt.
2021. máj. 26. 19:02
 39/47 anonim ***** válasza:
96%
Már 2 éve is szivárványszínűre meg lilára festették be meg ilyenek. Manapság már minden divat...
2021. máj. 26. 19:05
 40/47 anonim ***** válasza:
30%
Én sem szőrtelenítek, viszont nem is teszem közszemlére.
2021. máj. 26. 19:10
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!