Mit csináljak ha az életben nem vagyok szerencsés?
Figyelt kérdés
A szüleim mióta élek, azóta utálnak. Persze ha a tesóm kér valamit, akkor ő neki szépen, szó nélkül megteszik, ha én kérek valamit, akkor már egy tetű vagyok. Nekem sose volt saját szobám sem, tesómnak igen, mindig mindenki rajtam ül, sose volt saját intim szférám. Ha a barátom itt van, az is zavarja őket, pedig csak hétvégén találkozunk, kifogásolják, hogy én nem szeretném, hogy egy szobában üljenek velünk. Azt mondják engem a barátom sem szeret, és hogy elfog engem zavarni, és félek hogy igazuk lesz. Azt mondják, ha összeköltözök a barátommal a barátommal, sem lesz jobb életem, és hogy majd ott is takarodhatok dolgozni.2021. máj. 26. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!