Rányitottam a szüleimre reggelt. Szerencsére még szerintem nem kezdték el de nagyon kínos volt. Azóta nagyon kínosan érzem magam és minden pillanatban az a kép jár a fejemben. Ők nem beszélnek róla. Nem tudom mit csináljak? Vki segítsen kérlek
Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 14:19
1/13 anonim válasza:
tanulj meg kopogni, mielőtt benyitsz valahova.
2/13 anonim válasza:
Ha nem kezdtek el, akkor mi a problémad? Nem értem.
3/13 anonim válasza:
Nyugi, valszeg nekik is ciki volt, és hasonlóan éreznek, mint te. Nem biztos, hogy beszélgetni kell erről, mind tudjátok, mi történt. Lépj túl rajta, nem nagy ügy. Talán később jót nevettek rajta egyszer.
5/13 anonim válasza:
Felejtsd el, lehet az sem baj, ha egy ideig nem tartasz velük szemkontaktust. Viselkedj természetesen, ők is el fogják felejteni, és tanulj az esetből, legközelebbe kopogj mielőtt bárhova hirtelen benyitnál, sosem tudhatod...
6/13 A kérdező kommentje:
Azért nem kopogtam mert nyitva volt az ajtó
2020. dec. 5. 15:21
7/13 anonim válasza:
Akkor is kopogni illik ha nyitva az ajtó, nem ajtóstól rontani a helységbe.
Másrészről ez természetes dolog, téged sem a gólya hozott.
8/13 anonim válasza:
Nekem furcsa, hogy egy 16 éven felüli gyerek szülei nyitott ajtó mellett akarnak szexelni, így kétkedve fogadom a sztorit.
Mert ugye a Kérdező nyilván elmúlt 16, mert az a regisztrációs kritérium. De ha csak 12, akkor is életszerűtlen.
Ráadásul ha bele sem kezdtek, akkor honnan szedi az infót?
Lehet, hogy az apja csak ébredés után indult pisilni.
9/13 anonim válasza:
Hogy is van ez?
"Rányitottam a szüleimre reggelt."
"Azért nem kopogtam mert nyitva volt az ajtó"
10/13 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele...legalább 5 milliárd ember szexel még a bolygón, nincs ebben semmi, csak vond meg a vállad képzeletben, és ennyi. Te sem lennél itt, ha korábban már nem történt volna meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!