Rányitottam a bátyámra miközben egy lánnyal volt és most nagyon szégyellem magam!?
Ma korán hazaértem a suliból és úgy gondoltam, hogy elmegyek egy kicsit futni, úgyhogy bementem a bátyámnak szólni, hogy ne keressen, de nem túl jókor, mert épp egy lánnyal volt ÚGY és most nagyon szégyellem magam! :(
A szobájából meg nem hallottam semmit, mert épp a fülemben szólt a zene. :(
Igaz, nem úgy tűnik mint aki haragudna, de én mégis szégyellem magam! Szerintetek szóba hozzam vagy valami?
Hány éves vagy? :D
Szerintem tesódat nem túlzottan izgatja a dolog...
mármint... inkább a csajjal foglalkozott utána is XD
Amúgy ilyen előfordul.
Ne foglalkozz vele. Legfeljebb, ha kettesben vagytok, mondd neki, hogy bocs, véletlen volt. Ha eddig még nem mondtad.
Idővel majd jót fogtok ezen nevetni :)
Nem kell túlreagálni, ez normális dolog, csak még éretlen vagy hozzá, így nem tudod hova tenni, ez tök normális.
Ezentúl legalább rászoksz a kopogásra, a bátyádnak meg dobj egy bocsit és ne gondold túl, előfordulhat bárkivel.
Mielőtt kimentem a szobából, azelőtt azért bocsánatot kértem. :)
Köszönöm a válaszokat amúgy!
Nyugi, így már én is jártam, de nem lett belőle semmi, csak azóta mindig figyelmesen kopogok. :)
Olyan is volt, hogy a szüleim nyitottak ránk a barátommal, egy ideig kínos volt, de egyébként tényleg előfordul az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!