Szégyellem nővérem párját, és képes lenne miatta eldobni bennünket a családját, mit tehetnék?
Mit tehetnél? Semmit. Ha az ég a földdel összeér akkor sem fogja kidobni a pofát.
Ha meg azzal zsarol, hogy ő sem jön az esküvőre akkor ne jöjjön. Bár én egyéb rendezvényekre sem hívnám a családod helyében. Ki a francnak van kedve égetni magát egy ilyen nyomorék miatt?
Egyikünk sem szeretné látni, de ha Ő nem jöhet, tesóm sem fog, szüleimnek pedig ez nagyon fáj, ezért van elviselve minden eseményen. Mondtam már otthon, ha együtt kell ünnepelni én nem megyek és kész, de sírva kérleltek, hogy ne csináljam már ezt.
Az a borzasztó ebben az egészben, tesóm pontosan tudja, hogy ez egy gyenge pontjuk a szüleinknek és maximálisan kihasználja.
Inkább fájjon egy picit, hogy nem jött el a nővérem az esküvőmre, minthogy mindig az jusson eszembe az esküvőmről, hogy a tetű ..rvára elb...szta.
Remélem, mihamarabb megjön a tesód esze.
5. vagyok
Most olvastam, hogy kb egy év múlva lesz az esküvőtök.
Sok víz lefolyik addig még a Dunán! (Reméljük, a hapsi is.)
nézd valakinek meg kell húzni a határt és ez addig rendben is volt amíg csak a saját családod életét tettétek tönkre, viszont az esküvőn ott lesz ugye a párod és családja és nincs jogod az ő emléküket is elcseszetni azzal hogy engedsz az ostoba nővéred zsarolásának. Megüzened neki, hogy őt szívesen látod,de ha vele lesz a párja nemes egyszerűséggel kidobatod, mert egy ilyen alakra nincs se időd se kedved a te nagy napodon.
és a szüleid is zsarolnak neked csak úgy szólok.
Nagyon sajnálom kérdező. Szerintem ez esetben jobb, ha a nővéred sem megy az esküvőre.
Nálunk a férjem bátyja egy tapló. Igaz, teljesen más a szitu, de akkor is nagyon rossz ha egy testvérrel romlik meg a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!