Nem szeretem az apukám családját... segítene valaki? (bővebben alul)
sziasztok! nagyon utálom a családomat,a szüleim elváltak,anyukámnál élek.apukám gazdag de nem költ rám semmit.felőle van 2 fétestvérem,mind2 25 éven felüli.a 27 éves apukámnál lakik,nincs munkája,nem is volt soha.4 nyarat töltött amerikában,6 egyetembe kezdett bele,de egyiknél se bírta másfél évnél tovább.olyan is volt,hogy a szülei azt hitték ÉVEKIG hogy jár egyetemre és fizették a tandíjat.1 érettségije van öszvissz.engem nagyon elnyom,sokszor csesztet is és rámerőszakol dolgokat.utálom.közben apának a pénzét rohadtul költi,napi 10 ezer forint fölött.apukámnak volt régbben (2 hónapjakb.) egy menyasszonya aki nagyon vallásos volt.jártunk vele minden vasárnap templomba,ő volt egyszerűen a mintafeleség.a haja mindig rendben volt,az öltözködése visszafogott de ízléses.a körmei általában testszínűre,halvány rózsaszínre vagy gyöngyházra volt festve.nagyon kedves és jó természetű volt mindig,és fodrászként dolgozott/ik.szerinte a felül említett nővérem az ördög híve,ebben van is valami.vannak boszorkány könyvei,és komolyabban foglalkozik a feketemágiával.a templomban sosem bírta végigülni azt az 1 órát,gyakran játszott a kezeivel,és magába röhögött.úgy öltözik mint egy 5 éves kb.virágos,pöttyös de rendkívül ízléstelen darabokat visel.van egy hátborzongató macskája.pfejj.apukámnak a régi menyasszonyának van egy lánya,másfél évvel fiatalabb mint én.nagyon szeretem,mintha az édes testvérem lenne.mi ketten nagyon utáljuk a nővéremet,gyakran "nyomoztunk" utánna.persze csak a magunk módján.egyszer találtunk egy vibrátort is a szekrényében(pfejj),és lehet hogy leszbi is,mert van egy barátnője,akivel olyan a kapcsolatuk,de nem fogom ezt jobban részletezni...nagyon kihasználja apukámat ez a lényeg és ez engem nagyon zavar.(lécci hatudsz valamitanácsot írj,elsősorban ez a probléma).anyukámmal egész jó a helyzet,nem mondom hogy felhőtlen a kapcsolatunk,de jól megvagyunk együtt.van még egy nővérem apukám felől,ő pesti.vele semmi bajom nincs kicsit sznob,de kedves.sokkal jobb a viszonyom vele mint a másik nővéremmel.szerintem szokott nekem ajándékot küldeni mikor a 2.számú nővérem(a boszorkány) meglátogatja,csak nem adja ide.mert ő mindig 2 táskával jön haza,nekem meg semmit nem hoz.szerintetek?ő nagyon bőkezű mert van pénze.valami tanácsot adnátok?
NAGYON SZÉPEN KÉREK MINDENKIT,HOGY HA TUD ÍRJON VÁLASZT,NAGYON FONTOS!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!