Szégyellem nővérem párját, és képes lenne miatta eldobni bennünket a családját, mit tehetnék?
Lehet, h kemeny leszek, de az eskuvo a Te napod es igenis szived joga meghatarozni, h ki legyen ott es ki ne. Ha nem akarod, ne hivd meg a sracot, m amugy tenyleg egy igazi nagy bunko paraszt, aki nem tud viselkedni. Ha meg a novered emiatt nem jon el, akkor az rola allit ki bizonyitvanyt. Gondolom, h most uszik a novered a rozsaszin kodben, m van egy fiatal pasija, de hidd el, idovel ra fog jonni, h mennyire benezte a dolgokat es meg fogja banni o is, de ez sajna nem most lesz.
Neked kell eldontened, h vagy elviseled a sracot az eskuvodon, eleted nagy napjan, ami remelhetoleg csak egyszer lesz, vagy nem hivod meg es akkor a novered sem lesz ott, ami viszont nem a Te dontesed, hanem az ove.
Nem lehet neki szólni. Tesómnak többször mondtam már, hogy elbeszélgetek vele az illemről, ha nem tanulta meg otthon, azt mondta meg ne merjem sérteni! Szüleimhez a temetés óta nem szólnak azok a rokonok, és hiába mondta neki édesanyának, hogy mi miatt, arra is az volt a válasz: - Ő egy humoros ember.
Egyébként ápolt csinos nő, az életben is helytáll, de már másfél éve tűrnünk kell ezt a tahót, én volt, hogy felvettem a kesztyűt, de írtam, sírva könyörögtek a szüleim, hogy legalább én ne csináljam már ezt ...
Életében először van ,,hosszú,, kapcsolata, szerintem ezért ragaszkodik hozzá és erőlteti.
Akkor kell helyre tenni, amikor a baromságot csinálja, nem utána valamikor. Nem is értem, másfél éve tűritek? :O
Az esküvőmre biztosan nem hívnám meg ezt a bunkót, akkor sem, ha így a tesóm sem jönne el.
konkretan mar felsoroltad hogy mit lehetne tenni, de ennyi ido utan is engedtek a zsarolasnak.
Tesómnak többször mondtam már, hogy elbeszélgetek vele az illemről, - talan nem csak mondani kellene, hanem megtenni, utanna odavagni a tesodnak hogy: na mivan, nem erted a humort?
sírva könyörögtek a szüleim, hogy legalább én ne csináljam már ezt - mar reg meg kellett volna tenni. ha nem tudod oket sem eszhez teriteni ez a taplo mindig "csaladtag" marad.
"Ilyen embert nem szeretnék ott látni, főleg úgy nem, hogy párom szülei idős konzervatív emberek, ha nekik beszól, biztos felállnak és hazamennek. "
A nővéred pasija sem normális, de ezek a szülők sem azok, ha egy bunkó vendég miatt képesek otthagyni, és elrontani a saját gyerekük esküvőjét.
Amúgy szerintem a nővéred nem akarja a családját eldobni a pasija miatt. Tapló a pasi, az biztos, de ha a nővéred vele boldog, akkor hagyni kell szerintem. Fogadd el. Ha nem akarod elhívni az esküvődre, azt is megértem, de ha a nővéredet el akarod hívni, akkor muszáj lesz meghívni a pasiját is. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!