Jogosan erzem rosszul magam? Reszeg volt a parom es szegyellem. Tulreagalom?
Nem csinalt semmi kulonoset, csak lathatoan (es hallhatoan) illuminalt allapotban volt, hallottam a hangjan, amikor felhivtam.
Azert kattogok rajta, mert meg a kapcsolatunk elejen kifejtettem, hogy nem szeretnek egy reszegessel egyutt elni es ugy tunt, tudomasul vette. Valami miatt nem tudom elviselni az ittas embereket es ezt anyamtol orokoltem... Ezert is tette szova, mert o is ilyen
Jézusom, attól, mert egyszer-egyszer megszalad a ló, NEM részeges!
Részeges az, akinek naponta inia kell, mert nélküle ingerült, stb.
Ha nem mondott sertot es nem is tett, semmi okod szegyellni!
Ferfi :) Kell ez neha nekik!
Nagyon túlreagálod.
Attól még senki sem lesz részeges, hogy egyszer kicsit többet ivott.
Ráadásul nem csinált semmit, nem balhézott, nem viselkedett hülyén.
Anyukádtól meg nem szép, hogy ezt felhozta. Illett volna úgy tennie, mintha semmi sem történt volna.
Szegény srác! Két ilyen karót nyelt fa_inát kell elviselnie.
Szégyelled vagy attól félsz, hogy esetleg hajlama van az ivásra és mi lesz később? Nem ugyanaz a kettő. Szégyellned nincs mit a leírtak alapján (ha balhézott volna, szégyenre akkor is max.neki lenne oka, nem vagy felelős a tetteiért), ha aggódsz,akkor gondold át, hogy pontosan miért. Apukátok vagy anyukád apukája szokott inni,és anyukád beléd nevelte az undort, illetve a félelmet?
Más szemszögből viszont: ha jól értem, a párod szabadidejében a te szüleidnek segít. Anyukádtól nem fair, hogy ezek után megítéli őt a semmiért és még panaszkodik is rá, és láthatóan sikeresen aláássa vele a kapcsolatodat. Írom ezt úgy, hogy én sem szeretem a kis ittasságot sem, főleg nem a férjem esetében.
Mondjuk azért ha a srác tudja, hogy anyu (is) elítéli a részegeket, akkor nem vendégségben kéne lerészegedni...
Nem gondolom, hogy emiatt alkesz lenne vagy szégyellni kellene, de ugyanakkor szerintem ennyire illik tekintettel lenni a másikra. Rágyújtani sem fogok egy antidohányos nappalijában, és a vega vendéglátónál nem fogom elvárni a marhapörköltet ebédre. Ennyire lehetett volna tekintettel anyura, hogy nem ott iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!