Tényleg túlreagálom, vagy jogosan haragszom a férjemre?
Férjem nővérének van 2 gyereke, nekünk is 2. Jövő hétvégén a sógórnőmék elutaznak kettesben, így péntek délutántól vasárnap estig nálunk lesznek a gyerekek.
A férjem most bejelentette, hogy az egyik barátja hazajön Amerikából, és szombat délután elmennek kicsit beszélgetni, este meg sörözni. Nem szokott sokat inni, de ha hajnalban ér haza, akkor vasárnap délelőtt használhatatlan lesz. Vagyis lényegében egyedül leszek a 4 gyerekkel.
A gyerekek 1,5; 2; 3 és 5 évesek.
Szerintem ez nagyon nem fair tőle. Mi a véleményetek?
Igazad van.
Ha az én férjem lenne már hívnám is a sógornőt, hogy program lefújva.
2 válaszoló: az ilyet úgy hívják, hogy önzőség. Ha az asszony úgy is kibírja négy gyerekkel, akkor Te is kibírod, hogy nem találkozol a barátoddal. Logikátlan és sértő a gondolkodásmódod.
Kérdező, szerintem teljesen jogos a kiakadásod. És ezt mint családapa és férj mondom. Pontosan tudom milyen nehéz néha csak 1-2 ilyen korú gyerekkel is egyedül, nem hogy 4-gyel.
Túl reagálod. Amerikából nem jön mindennap haza a barátja. Természetes, hogy ilyenkor vele szeretne beszélgetni.
A gyerekeket lefekteted, és nincs velük gond. Ha nem iszik sokat a párod, akkor délelőtt fel tud kelni, és foglalkozni velük.
Vasarnap reggel el vagy veluk, delre eszhez ter a ferjed. szerintem tul reagalod, nem olyan nagy problema. Majd ha esetleg jol jonne, hogy a te gyerekeid legyenek a sogornodnel, akkor o is talaljon ki valami urugyet?
Ne egy hetre gondolj elore, ha nem evekre. Amugy ezt hivjak csaladikornek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!