Túlreagálom a dolgot, vagy igazam van?
Igazad van annyiban, hogy nem beszélünk így mással.
De igaza van a párodnak is, hogy lehülyéz vagy bmegol, hiszen te hagyod neki, annak ellenére, hogy már szóltál neki emiatt.
Szerintem minden emberi kapcsolatban, de különösen a családi, baráti és párkapcsolatokban alapvető a másik tisztelete.
Azzal, hogy valaki nem normálisan szól hozzám, káromkodik, leminősít igenis azt közvetíti számomra, hogy nem tisztel meg azon az alapszinten sem, ami szerintem elengedhetetlen egy kapcsolatban.
Ez nem jópofa és nem vicces- szomorú, ha ezt a párod annak tartja és inkább az ő hozzá(d)állását minősíti negatívan.
Mondd meg neki, hogy szeretnél egy alapvető tiszteletet, hiszen ez alap és te is így állsz hozzá.
Ha a munkahelyeden a kollegádtól, a boltban a pénztárostól is megkapod, akkor pont tőle, aki számodra az egyik legfontosabb ember, miért nem?
:)
Igazad van, én sem tűrném el.
Nekem finomabban "mondja oda" a párom, pl. te oktondi. Ez már picit szebb, de valóban nem jó érzés ez sem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!