Szerintetek túlreagálom a dolgot?
Figyelt kérdés
A párom katona akar lenni. Már vitatkoztunk is, mert nem szeretném. Nem az, hogy ennyire féltem, de akkor is...mi van ha megölik? Tudom, hogy sok emberre ráférne a katonaság és kevesen vállalják, de nem akarom, hogy bármi baja legyen. Szerintetek is túlreagálom? Hagyjam, hogy menjen?2010. márc. 24. 15:04
1/18 anonim válasza:
Sok katona nem is látott háborút az életében, tehát attól, hogy katona lesz, nem biztos hogy kint lesz éles bevetésen.
2/18 anonim válasza:
Igen, túl. Az én férjem víztornyokat szerel, ahonnan bármikor leeshet. Ez egy tisztességes, becsületes munka, amiből egy családod el lehet tartani, és amíg ez így van, addig a másik félnek nem hiszem, hogy joga van korlátozni a másikat.
3/18 anonim válasza:
szerintem, mi közöd van hozzá? úgy gondolom, hogy azért megy el mert "el akar tartani"! nem?
4/18 anonim válasza:
A fő gond inkább, hogy a katona ott teljesít szolgálatot ahová vezénylik. Ha Sopronban laktok és Nyíregyházára vezénylik akkor nem reagálod túl a dolgot. Egyéb iránt egy buszvezető is bármikor meghalhat.
5/18 anonim válasza:
Ki vagy te, az anyukája? Még szép hogy túlreagálod.
6/18 anonim válasza:
Az én párom katona, s nem féltem. Nagyfiú, okos, ügyes. Büszke vagyok rá!
7/18 anonim válasza:
Ne parázz ennyire.Nálunk párom anyukája, nevelőapja is katona.Én is az leszek.Nem kell félni, mert szerintem lehet hogy soha életébe nem fog harcolni.A laktanyán belül meg túl sok baj nem érheti.Meg ha felveszik egy alakulathoz akkor ott lesz, nem vezénylik át máshova.8-4-ig fog dolgozni mint más civil ember.Igaz, néha vannak kiképzések, gyakorlatok de azok pár hetesek maximum.Meg a 3 hónapos kiképzés van az elején ami még húzósabb.
8/18 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy "megtiltom" neki, én is büszke lennék rá. Csak rossz előérzetem van.
2010. márc. 24. 15:27
10/18 anonim válasza:
Igen, túlreagálod, és ha komolyan siránkozol, akkor ne csodálkozz, ha előbb-utóbb otthagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!