Szerintetek túlreagálom a dolgot?
Figyelt kérdés
A párom katona akar lenni. Már vitatkoztunk is, mert nem szeretném. Nem az, hogy ennyire féltem, de akkor is...mi van ha megölik? Tudom, hogy sok emberre ráférne a katonaság és kevesen vállalják, de nem akarom, hogy bármi baja legyen. Szerintetek is túlreagálom? Hagyjam, hogy menjen?2010. márc. 24. 15:04
11/18 anonim válasza:
Mindegy, ha katona lesz, mert ha olyan esemény következik be, amihez katonák kellenek, akkor úgyis mozgósítják a többi férfit is, ha pedig nincs semmi akció, akkor nem lesz semmi baja.
12/18 anonim válasza:
Neki az számít, h mindenben támogasd, és ha ezt szeretné csinálni csak próbálja meg. Oda sem jut be mindenki, lehet nem is lesz alkamas valamilyen okból, és ő csak annyit fog látni, h te a kezdetektől ellenzed.
13/18 anonim válasza:
Túlreagálod, én nő vagyok, voltam katona is, ma már más a katonaság, mint a szocializmus alatt. Manapság, hogy is fogalmazzak, diszkatonák vannak:)
14/18 anonim válasza:
Érdekesek az emberek. Ma volt egy olyan kérdés, hogy gond-e az hogy a hölgy barátja nem engedi, hogy rendőrnek tanuljon. Ezzel nagyon sokan egyet értettek, hogy igaza van a srácnak. Most itt van egy pasi, aki katona akar lenni, de a párját mindenki lehurrogja. Hogy van ez? Pasiknak mindent, nőknek semmit? Soha nem tiltanám meg a barátnőmnek, hogy azt válassza munkának (hivatásnak), amit ő szeretne és ezt fordítva is elvárom. De sajnos sok a hülye ember. Egyébként a katonasághoz, mint már előttem leírták, nem kizárólag az tartozik ami a filmekben van. Engedd el bátran!:) F/22
15/18 anonim válasza:
A problémád gyökere: információ-hiány. Kérd meg, hogy meséljen, milyen a katonaság, mi ragadta meg benne, vagy hogy vigyen el valamilyen katonai rendezvényre magával, repülős napra, ilyesmire, hogy közelebb kerülj és többet tudj a honvédségről. Talán jobban megérted a szándékait és nem fogod annyira félteni sem.
16/18 anonim válasza:
A volt barátom is katona. Eldobott a hazáért. (hosszú, bonyolult) Nem esett túl jól, de tisztában vagyok azzal, hogy neki ez az álma, erre vágyik négy éves kora óta. Nem mondhattam neki, hogy ne tegye, fordított esetben ő sem tette volna.
17/18 anonim válasza:
az én férjem katonatiszt volt Németországban. mindig tudtam, hogy tud magára vigyázni, nem féltettem. akkor szerelt le, mikor összeházasodtunk, mert azért elég "cigányélet" tud ez lenni (hol itt, hol ott) nem családos embernek való. de én azt sem bántam volna, ha marad katona, mert most válllakozó, és ez ha hiszed, ha nem, sokkal streszesebb dolog :) ő is maradt volna, de sajnos nem sikerült elintézni azt a viszonylag stabil és nyugis helyet, ami jó lett volna nekünk. de tartalékos állományban maradt. egyébként akkor nem félted, amikor autóba ül? mert az autót vezető emberek közül lényegesen több ember hal ám meg mint a katonák közül szolgálat teljesítése közben...nekem egy katona barátom halt meg. autóbalesetben a szabadnapján.
18/18 anonim válasza:
23:17 vagyok, amúgy annak meg igaza van, aki írta, hogy ha sokat rinyálsz, ki fog rúgni, hiába pontozták le. ha csak magamból indulok ki, én is hamarabb feladnék 1 kapcsolatot, mint az álmaimat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!