Szerintetek túlreagálom a dolgot? Minek kommentelget neki?
A páromnak van egy lányismerőse, aki nagyon szerelmes belé már évek óta. Tavalyelőtt volt egy kis liezonjuk, de csak csókolóztak. A párom össze akart vele jönni. Nemrégiben dolgoztak együtt, nem tudom, mi történhetett. Miután együtt dolgoztak, a lány bejelölt ismerősnek, és elkezdett mindenféle dolgot mondani a barátomról, evidens, hogy veszekedés lett a vége, azóta nem szólok a lányhoz. A barátom most mindenfélét írogat neki kommentekben, minden posztja alá, nagyon feldühít. Csak azért sem akarok szólni érte, de nagyon zavar, főleg, hogy tudom, majdnem összejött a csajjal. Mit tegyek?
22L, 21L, 21F
Amikor majdnem összejöttek, akkor már a barátnője voltál?
Nem nagyon értem. A lány szerelmes a párodba, de a párod akart vele összejönni? Akkor hogy hogy nem jöttek össze?
Szerintem meg ha a párod egy kicsit is érettebb lenne akkor láthatná, hogy ez a dolog körülötte bonyolódik és neki kéne nagyon határozottan és érthetően leállítani a csajt és rendbe rakni a dolgot.
Ezt talán elmondhatnád neki.
"azért akart összejönni vele, hogy legyen valakije"
Ezt tudod, és komolyan összejöttél egy ekkora barommal?
"Nem vagyok annyira féltékeny, csak valami iszonyat módon szeretném kitépni a haját, hátha attól leáll..."
Ez bizony féltékeny jellem, ha már így tennél. Ha ilyen gondolataid vannak már, akkor túlreagálod, most megbízol a párodba, vagy se? Egyik pillanatban azt írod igen, a másikba meg arról írsz, hogy ki tudja mit csinált, amikor együtt dolgozott a másik csajjal.
Én a csajt egyébként törölném a helyedben az ismerőseim közül, addig se idegelne engem már a puszta jelenléte is, mármint nyilván neten. Ne nézd azt, hogy miket csinálnak, pont az a cél, hogy ideges, féltékeny legyél, ha párodnak nem is, de a csajnak ezer százalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!