Túlreagálom? Hagynom kéne ha elhanyagolva érzem magam?
8 órát utazott + szó nélkül eltűrt fáradtan egy vendégséget is, szerintem még örülnöd kéne hogy nem borult ki. Én elég nehezen viselném, ha külföldről hazautazok és még fáradtan el kéne viselnem éjfélig a párom társaságát, úgy hogy másnap dolgozni is megyek.
Hagyd pihenni, könnyű úgy vidáman ugribugrizni hogy te otthon voltál kipihenten.
ui: És ezt nőként írtam neked. Bennem van annyi empátia hogy ha a párom hazajön egy hosszabb útról akkor nem hívok köré még vendégsereget, hanem főzök neki és utána hagyom pihenni.
2. voltam
Látom te is a tipikus nők körébe tartozol, akik ilyen helyzetben is valami mérhetetlen ostobaságra tudnak csak gondolni.
Az ég szerelmére könyörgöm... 8 órát utazott! Én állandóan utazom, és elhiheted, hogy a rákba kívánnám a párom baráti társaságát, ha még velük is bájolognom kéne utána. A párodra gyanakszol, holott te nem vetted észre azt, hogy neki pihenésre lenne szüksége. Igen, lehet, hogy neked nem lenne gond, igen, lehet, hogy megbeszéltétek a vendégeket, de teljesen más megbeszélni valamit egy kipihent állapotban, mint átélni egy teljesen kimerültben. És akkor utána még teljesítsen az ágyban is... szóval jó a kérdés, valami baj van, de a hiba nálad keresendő. Kicsit több megértést, ha lehet.
Nem akartam durva vagy bántó lenni, de "időnként" rohadt idegesítő a női logika...
Én is nő vagyok. De ha neked fontosabb volt, hogy fél éjszaka a barátnőddel bulizz, mint az, hogy ezt az időt is barátoddal töltsd, akkor miért rinyázol?
Örülj, hogy hajlandó volt egyáltalán beszélgetni a barátnőddel, és nem ment azonnal aludni.
Nagyon érzéketlen és ostoba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!