Sógornőméknél egész nap megy a tv, emiatt nem szívesen engedem oda a gyerekeimet. Emellett ha itt vannak, akkor elvárja, hogy nálunk is be legyen kapcsolva. Igaza van, túlreagálom?
Igazad van szerintem, de sok családnál ez a módi. Nem lehet azt a qrva pletykadobozt kikapcsolni 5 percre sem.
Én magam is rühellem a tv-t, és azt sem szeretem, ha a gyerekeim néha nézik. De kell egy kis tolarancia mindenki felé, így ha ott vannak a gyerekek, arra az időre nem érdekelne tv-znek e. Ha nálunk vannak, akkor meg beszélgessünk, a gyerekek meg játszanak, ne tv-zenek.
Az, hogy náluk megy a tévé, ahhoz nem sok közöd van. A gyerekeid nem hiszem, hogy annyi időt töltenek ott, hogy nagy kárt tenne a lelkükben. Nálunk apámnál van, hogy azonnal kapcsol a gyerekeknek a mesecsatornára és folyamatosan megy, még akkor is ha a gyerekek nem kérik. De jól tudják kezelni, hogy otthon meg nem megy állandóan a tévé.
Abba viszont ne szóljon bele a sógornőd, hogy nálatok megy-e a tévé.
Abban van igazad,h nálatok nem határozhatja meg.
Mindenki rendezkedjen a saját házában.
A te gyerekeidnek nem lesz baja 1 nap tévézéstől és az ő gyerekeinek se, ha egy napot kihagynak.
Tanulják meg csak szépen,h ahány ház annyi szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!