Mit tegyek? Hagyjam a francba az egész barátságot, csak hgy béke legyen?
Én nő vagyok, és arról az oldalról ismerem, hogy a barátnőmnek (akivel nem egy városban lakunk) nem nagyon vannak kapcsolatai ott (pedig ott nőtt fel), a férje meg szeret haverozni, kiruccanni. Ezért a barátnőm neheztel rá, hiába próbálom évek óta rugdosni, hogy ne irigykedjen, hanem ő is mozduljon ki.
Ez egy elég szomorú dolog. Ha ott nem érzitek jól magatokat, találkozzatok máshol. Kérdés persze, hogy viseli a barátod majd a szemrehányást.
A barátnőm férje eljár ugyanúgy, de mindenféle pszichoszomatikus tünetei vannak egy ideje, sajnálom mindkettőjüket.
Vagy menjetek el sörözni, vagy hívd át te őt. Ennyi, a feleség meg hisztizzen.
Csak pár szó:
- a nőnek a természete miatt nincsenek barátnői
- mindig zsarolni fogja a barátodat, mindenre húzni fogja a száját
- féltékeny lesz a srácra, bármit is sinál
- és előbb-utóbb (ha Ő nem teszi helyre az asszonyt) el fogja szakítani őt tőletek
Amit tehet a srác: NAGY ÍVBEN SZRJA LE A CSAJ HISZTIJÉT. Amúgy ha a párom lenne ilyen szerintem házasságig el sem jutunk, mert előbb hagyom ott.
Mostohaanyám ugyanez, mindig problémázik, féltékenykedik meg durcáskodik. Apa most már a saját testvéréhez nem jár át, meg kb. minden rokonhoz max 1-2x. Előre be kell jelentenie, ha menne valahová és legtöbbször az is szájhúzós, stb.
Utolsó vagyok: az ilyen nőt amúgy ki kell bszni a francba, nem elvenni.
Gratulálok a barátodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!