Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadjam a ruhát vagy ne?...

Elfogadjam a ruhát vagy ne? Már olyan gáz az egész helyzet.

Figyelt kérdés
Szóval a barátom unokatesójának lesz nemsokára az esküvője és megkérdezte, hogy mennék-e vele. Én meg mondtam, hogy nem szeretnék, mert nagyon kilógnék onnan. Csak, hogy értsétek ők gazdagok, de nagyon. Volt szerencsém már részt venni egy-két "nagycsaládi bulin" és van néhány ember ott akik olyan magas lóról beszéltek velem, hogy elszédültem ha fölnéztem. Én csak olyan kis átlagos vagyok. Na mindegy, barátom mondta, hogy oké megérti nem gáz. Viszont van egy nővére, akit amúgy imádok csak olyan minden lében kanál természete van. Na ő eldöntötte, hogy márpedig én megyek velük. Azt mondtam neki, hogy még ha akarnék se mehetnék, mert nincs ruhám amit fölvehetnék, gondoltam megnyugszik. Erre ma kaptam egy csomagot meg egy sms.t. A csomagban egy Michael Kors koktélruha van (még meg se mertem nézni mennyibe kerülhet), az sms.ben meg annyi, hogy mostmár nincs kifogás és hogy már vissza is jelzett, hogy mégis megyek. De nekem eszem ágában sincs elmenni, de most akkor újra le kéne mondani, vagy csak simán ne menjek el, de az olyan bunkóság. Azt se tudom a ruhával mit csináljak, anya meglátja elájul. Hogy lehetne ezt úgy megoldani, hogy lehetőleg senki ne sértődjön meg?
2014. aug. 19. 13:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Menj már el! :) rosszabb lenne ha nem mennél... a lelküket kiteszik hogy ott legyél
2014. aug. 19. 14:05
 2/17 anonim ***** válasza:
97%

Kisebbségi komplexusod van vagy mi? Miért nem lehet elmenni?

Hány éves vagy? Ne viselkedj úgy mint egy kiskamasz.

Akkor mi ha Te átlagos vagy? Miért akinek több pénze van az már bármit megtehet, akinek meg nincs kussoljon? Én még azért is elmennék, hogy a rokonoknak megvillantsam magam...

A párom orvos, az ő szülei és az én szüleim sem végeztek egyetemet, tehát nem jövünk nem tudom milyen puccos csilivili családból. De ismerjük az illemet és műveltek is vagyunk (egyébként a szüleink is). Nos az első orvosoknak szóló puccos rendezvényen azt hittem rosszul leszek a sok giccstől és puccparádétól, amit el kellett viseljek...Sokan még ott is úgy vannak, hogy különbnek tartják magukat másoknál, mert nekik az anyjuk-apjuk is orvos. Hát tudod ez kit érdekel? :) Még azért is szépen felöltöztünk és ott voltunk.

Nekünk az életünk nem erről szól és bármennyi pénzem lesz soha nem fog drága ruhákról, cipőkről, partykról szólni. Sznoboskodjon aki akar. DE! Azt sosem fogom hagyni, hogy egy sznob pénzes plázapics... megalázzon, lenézzen, vagy beszóljon. Tedd ezt.

2014. aug. 19. 14:06
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ó, hát az lenne HATALMAS bunkóság, ha nem mennél el... A palid nővére nagyon vagány csaj, és figyelemreméltó empátiával rendelkezik, hogy korrektül megoldotta a problémát. Lehet, hogy te leszel Hamupipőke, és mindenki elájul, ha meglát abban a tuti ruciban!

Úgy tűnik, nagyon kedvelhet téged, szerintem kár lenne visszautasítani, azzal baromira megbántanád!!!

:)

29/nő

4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván egy kicsit idegesítő lehet a minden lében kanál természet, de szerintem menj csak el. A barátod nővére eléggé segítőkész és így már udvariatlanság lenne visszautasítás (nagyobb udvariatlanság, mint hogy ő beleszól ebbe, annak ellenére, hogy elsőre nem akartál menni).

Azokkal a bizonyos családtagokkal pedig ne foglalkozz, ott lesz a barátod és a nővére is (és még biztos lesz ott pár ember, aki rendes).

5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, ne parázz ezen. Vedd fel a rucit, menj el és érezd jól magad! Ha azt akartàk volna, hogy ne menj, nem küldenek ruhát. Biztos lesz pár szimpatikus fiatal, no meg ott lesz a pàrod is, majd csak elleszel. Ha nem mégy, sértődés lesz a vége.
2014. aug. 19. 14:08
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mész el, akkor utána haragudni fognak rád, és egy kis hisztis pitsának fognak gondolni.

De ha elmész, akkor szeretni fognak, ami már most egyértelmű hogy szeretnek.

Aztán jössz itt a következő kérdéssel, hogy nem kedvelnek mert nem mentél el. Nagyon megbánnád.. végülis ez csak egy esküvő, mi olyan nagy dolog van ebben hogy elmenj?.

2014. aug. 19. 14:08
 7/17 anonim ***** válasza:
18%
Erdekes, hogy a baratod csak ugy beleegyezett, hogy nem mesz. OK, azt ennyi?
2014. aug. 19. 14:09
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Simán mennék a helyedben, nem tudom mit parázol ezen, a lelkét is kiteszi a csaj, ruhát küld neked stb szerintem illetlenség lenne visszautasítanod. Menj el, bulizz egy jót!
2014. aug. 19. 14:13
 9/17 anonim ***** válasza:
13%
Ki az a Michael Kors?
2014. aug. 19. 14:18
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Lazán menj el.

Szeretnek ott, fontos vagy nekik, számítanak rád.

2014. aug. 19. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!