Elfogadjam a ruhát vagy ne? Már olyan gáz az egész helyzet.
Kisebbségi komplexusod van vagy mi? Miért nem lehet elmenni?
Hány éves vagy? Ne viselkedj úgy mint egy kiskamasz.
Akkor mi ha Te átlagos vagy? Miért akinek több pénze van az már bármit megtehet, akinek meg nincs kussoljon? Én még azért is elmennék, hogy a rokonoknak megvillantsam magam...
A párom orvos, az ő szülei és az én szüleim sem végeztek egyetemet, tehát nem jövünk nem tudom milyen puccos csilivili családból. De ismerjük az illemet és műveltek is vagyunk (egyébként a szüleink is). Nos az első orvosoknak szóló puccos rendezvényen azt hittem rosszul leszek a sok giccstől és puccparádétól, amit el kellett viseljek...Sokan még ott is úgy vannak, hogy különbnek tartják magukat másoknál, mert nekik az anyjuk-apjuk is orvos. Hát tudod ez kit érdekel? :) Még azért is szépen felöltöztünk és ott voltunk.
Nekünk az életünk nem erről szól és bármennyi pénzem lesz soha nem fog drága ruhákról, cipőkről, partykról szólni. Sznoboskodjon aki akar. DE! Azt sosem fogom hagyni, hogy egy sznob pénzes plázapics... megalázzon, lenézzen, vagy beszóljon. Tedd ezt.
Ó, hát az lenne HATALMAS bunkóság, ha nem mennél el... A palid nővére nagyon vagány csaj, és figyelemreméltó empátiával rendelkezik, hogy korrektül megoldotta a problémát. Lehet, hogy te leszel Hamupipőke, és mindenki elájul, ha meglát abban a tuti ruciban!
Úgy tűnik, nagyon kedvelhet téged, szerintem kár lenne visszautasítani, azzal baromira megbántanád!!!
:)
29/nő
Nyilván egy kicsit idegesítő lehet a minden lében kanál természet, de szerintem menj csak el. A barátod nővére eléggé segítőkész és így már udvariatlanság lenne visszautasítás (nagyobb udvariatlanság, mint hogy ő beleszól ebbe, annak ellenére, hogy elsőre nem akartál menni).
Azokkal a bizonyos családtagokkal pedig ne foglalkozz, ott lesz a barátod és a nővére is (és még biztos lesz ott pár ember, aki rendes).
Ha nem mész el, akkor utána haragudni fognak rád, és egy kis hisztis pitsának fognak gondolni.
De ha elmész, akkor szeretni fognak, ami már most egyértelmű hogy szeretnek.
Aztán jössz itt a következő kérdéssel, hogy nem kedvelnek mert nem mentél el. Nagyon megbánnád.. végülis ez csak egy esküvő, mi olyan nagy dolog van ebben hogy elmenj?.
Lazán menj el.
Szeretnek ott, fontos vagy nekik, számítanak rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!