Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadjam a ruhát vagy ne?...

Elfogadjam a ruhát vagy ne? Már olyan gáz az egész helyzet.

Figyelt kérdés
Szóval a barátom unokatesójának lesz nemsokára az esküvője és megkérdezte, hogy mennék-e vele. Én meg mondtam, hogy nem szeretnék, mert nagyon kilógnék onnan. Csak, hogy értsétek ők gazdagok, de nagyon. Volt szerencsém már részt venni egy-két "nagycsaládi bulin" és van néhány ember ott akik olyan magas lóról beszéltek velem, hogy elszédültem ha fölnéztem. Én csak olyan kis átlagos vagyok. Na mindegy, barátom mondta, hogy oké megérti nem gáz. Viszont van egy nővére, akit amúgy imádok csak olyan minden lében kanál természete van. Na ő eldöntötte, hogy márpedig én megyek velük. Azt mondtam neki, hogy még ha akarnék se mehetnék, mert nincs ruhám amit fölvehetnék, gondoltam megnyugszik. Erre ma kaptam egy csomagot meg egy sms.t. A csomagban egy Michael Kors koktélruha van (még meg se mertem nézni mennyibe kerülhet), az sms.ben meg annyi, hogy mostmár nincs kifogás és hogy már vissza is jelzett, hogy mégis megyek. De nekem eszem ágában sincs elmenni, de most akkor újra le kéne mondani, vagy csak simán ne menjek el, de az olyan bunkóság. Azt se tudom a ruhával mit csináljak, anya meglátja elájul. Hogy lehetne ezt úgy megoldani, hogy lehetőleg senki ne sértődjön meg?
2014. aug. 19. 13:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Menj el!

Majd meglátod, hogy ezek a kőgazdag,nagyarcú emberek mikor berúgnak, milyen jelentéktelen emberkék valójában...

Lagzi után meg gyere, és mesélj! :)

2014. aug. 19. 14:20
 12/17 A kérdező kommentje:

Lehet igazatok van. Csak annyira nem bírom a jópofáskodást amit ilyenkor le kell vágni.

Azt meg hogy a barátom elfogadta volna a döntésem, fogd fel mondjuk bajtársiasságnak, ő se kedveli túlzottan az ilyen puccpartykat és tudja, hogy én sem.

2014. aug. 19. 14:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem minek gyártasz fölösleges problémákat magadnak. Látszik, hogy szeretnék ,hogy ott legyél. Szerintem bunkóság lenne nem elmenni, és ez a megalázottság érzésed is egy mű mártírszerep. Unalmas már ez az "én vagyok a szegény, ők meg a gazdagok" sztori, . Tehát úgy lehet megoldani, hogy senki ne sértődjön meg, hogy szépen felveszed a ruhát és elmész. Legutóbb én is kölcsön ruhában voltam az unokatesóm esküvőjén, és kiderült, hogy az egyik sógornőm is kölcsön ruhában van. Nem egyedi eset. Nem mintha nem lett volna mit felvenni ,de meggyőztek ,hogy az jobban áll. Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni.
2014. aug. 19. 14:27
 14/17 anonim válasza:
50%
Ha már adnak egy michael kors rucit, én azért elmennék:3 Ne értsetek félre nem vagyok egy plázacica de azért nem mindennap lehet rajtad egy ilyen ruha^^ Meg hát nem csak a nagyképű társaság lesz ott hanem a pasid is, és ha csak egy jófej is van a társasàgban, már jól érzed magad:) Az meg hogy párszor belevigyorogsz a kamerába, nem nagy cucc:) Viszont pofátlanság lenne nem elmenni.. 15l
2014. aug. 19. 14:46
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
Jót akarnak neked. Menj el és érezd jól magad! ;)
2014. aug. 19. 15:24
 16/17 anonim válasza:
91%
csatlakozom az elöttem szólókhoz Menj el és érezd nagyon jól magad! A barátod meg ájuljon el tőled!Nagyon jó szórakozást Írd meg milyen volt. :)
2014. aug. 19. 16:46
 17/17 anonim ***** válasza:
61%
Csak a mai napon ez a harmadik kérdés a hűdegazdag férfi-szegény hamupipőke témakörben. Nem tudom, hogy ugyanaz írja ki unalmában, vagy ezek a nyáriszünetes tinikék egymást majmolják, mert még annyi fantáziájuk sincs, hogy kreatív, egymástól független sztorikat találjanak ki. Uncsi.
2014. aug. 19. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!