A barátom sokkal gazdagabb családból jött mint én, mi ahhoz képest szegények vagyunk. Félek, hogy emiatt talán lenéz, szégyellem magam amiért én nem vagyok úgymond "hozzávaló", hanem szegény. Szerintetek?
ha attol felsz, hogy a parod nez le emiatt, akkor azt nem tudom megerteni. ( az mas lenne, ha a parod csaladjanak velemenyetol tartanal, bar az se lenne jogos felelem, hiszen gondolhatnak amit akarnak, amig a parod veled van.)
miert nezne le? van ennek valami jele, vagy csak kepzelegsz?
" Szerintetek?"
Szerintem ez egy kamukérdés.
Szia!
Bár nálunk ez pont fordítva van, de én sosem néztem le a párom emiatt, sőt!
A mi családunk elég rideg és ezt főleg a pénznek köszönhetjük (most ebbe nem mennék bele,hogy miért), párom családja viszont nagyon közvetlen, olyan családias náluk a hangulat, jobban is szeretek náluk lenni és az ő szüleinek jobban megnyílok, mint a sajátjaimnak...
Szerintem emiatt ne aggódj és ezt a barátoddal beszéld meg! :)
Remelem o is ilyen buta, akkor sose valltok kulon.
Szemelyisegetek miatt vagytok egymassal vagy nem? Ha nem, nem m1? Nem Is kapcsolat... Ha igen, nem emiatt fog lenezni de ha nem ilyen sotet, agyi hianyossagaid miatt se fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!