Bebe2345 kérdése:
A barátom sokkal gazdagabb családból jött mint én, mi ahhoz képest szegények vagyunk. Félek, hogy emiatt talán lenéz, szégyellem magam amiért én nem vagyok úgymond "hozzávaló", hanem szegény. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 26. 20:33
11/22 anonim válasza:
Jaj bocsi a többi kommented nem olvastam, azt hittem hogy a házatokba nem mered elhívni. A fiú dolga úgyis hogy fizessen!
12/22 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a felállás, én vagyok a fiú. Én örömmel megadok neki bármit imádok vásárolgatni neki, bár ő mindig mondja kicsit csalódva, hogy ő semmit nem tud adni holott az ő ajándékai a legjobbak, volt hogy egy nagyon aranyos levelet írt stb. Nekem ezek fontosabbak, és nekem amúgy sincs semmi értékesre szükségem csak rá. Sőt kevés pénzből érzelmileg sokkal értékesebb ajándék adható. Egy ékszer vagy ruha szép de ennyi, míg pl egy album benne képekkel velünk olcsón kihozható mégis számomra értékes ajándék amit tőle kaptam. Nincs róla egyáltalán rossz véleményem, hisz nem rajta múlik mennyi pénze van a családjának. Ellenben a családról van rossz véleményem, de ez más tészta több módon lehet valaki szegényebb de ha valakik hülyeség miatt azt nehezen tolerálom.
13/22 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Mennyire komoly a kapcsolat? Azért azon elgondolkodnék, hogy még nem mutatott be a szüleinek.... Mit vársz a jövőtől?
14/22 ireland00 válasza:
Ha nem bérgyilkolásból szerzik a pénzt, akkor nincs nagy baj
15/22 anonim válasza:
Te egy értékes ember vagy.
Ezt irtam a kérdezõnek és az egyik válaszolónakk,aki gazdag férfi.
16/22 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok,de sosem nézett le emiatt a párom. Nálam a szüleim problémáznak emiatt.
17/22 anonim válasza:
12 es válaszadó vagyok, mi rosszat írtam mi volt az ami nem tetszett valakinek a válaszomban? Számomra kicsit ledöbbentett.
18/22 anonim válasza:
12 es válaszoló. Semmi rosszat nem írtál, sőt, nagyon is korrekt volt amit írtál, így ír egy normális értékrendekkel rendelkező ember... Az, hogy sok idióta lepontoz az itt megszokott, ha megdöbbentő ha nem, nem lehet mit tenni. Véleményük nekik is van, sajnos.. még ha ezzel legtöbbször a normális emberek életébe rondítanak is bele. Neked az írásodból a lényeg kiderült, helyén van a szíved. Kell ennél több??! Nem :) A lepontozók meg örüljenek.. :)
19/22 anonim válasza:
Utolsó ki mondta,hogy nem tetszik a válaszod, én azért irtam,hogy értékes ember vagy.
20/22 anonim válasza:
Jaj istenem utolsó azért kérdezte, mert lepontozták, nem azért mert valaki mondta neki -,-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!