Mit csináljak ha totális szerencsétlenség az egész életem?
A keves penzbol is felre lehet tenni. Biztosan mar regebb ota dolgozol, a helyedben lakaskasszat fizettem volna, hogy el tudjak koltozni. Alberletbe kis fizetesbol rizikos, tehat most is nekiallhatsz lakaskasszazni es 4 ev mulva elkoltozni.
A szuleid rombolasat nem fogod tudni helyrehozni, de attol meg mas dologban jo lehetsz. Amiben jo vagy, azzal vedd korul magad.
Jah és ismerek csajt, aki 35 éves és szaros kis panelban lakott az anyjával, májkrémes kenyeret zabált, szarul keresett, semmi jövőkép, majd leakasztott egy gazdag csávót, azt hozzá is költözött a fullos otthonába azt tök jól elvannak. Mindketten jól jártak. A csávó kapott egy rendes nőt, a nő pedig egy rendes csávót és jó körülményeket.
Menne a fszom albérletbe lakótárssal, meg ilyenek. Fogd meg magad, 30 éves nő vagy, nem tudom hogy nézel ki, de pár hónap konditerem, fodrász, ilyesmi, aztán máris kezdhetsz felszedni egy jó gazdag férfit.
Kérdezted mit tudnál csinálni. Hát ezt tudnád csinálni és ez a legjobb amit tehetsz.
Ahhoz fullosnak kell lenni, hogy egy gazdag csavot le tudjon akasztani.
Kerdezo, az egesz fizetesed leadod? Mert ha igen... hat akkor igy jartal. De ha felre tudnal rakni csak havonta 40-50-ezret... par honap alatt meglenne egy kezdotoke a lakaskasszahoz.
Vagy hat van olyan opcio, hogy keresel egy masik munkat.
Leírtam az 5-ös válaszban mit csinálj.
De persze könnyebb itt nyavalyogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!