Ha a tükör véletlen leesett mert rossz helyre tettem úgyan úgy el vagyok átkozva és az egész ház?
Figyelt kérdés
Van akinek bejött már ez a babona? Tegnap letettem a tükröt az ágyra ahonnan szerencsésen leesett eldölt magától próbáltam útána kapni de már nem értem el :( és aztán 5 dbra tört körülbelül ha jól emlékszem.. Szerencsétlenséget okoz ígyis? És ha igen milyen átka van?2014. okt. 29. 17:33
1/8 anonim válasza:
Nem, ez csak babona. A legrosszabb ami történhet, hogy feltakarításnál megvág a szilánk.
2/8 anonim válasza:
Ha azonnal felteszed kérdésed, az lenne válaszom: egyes, babonás emberek szerint hét órán keresztül ott kell hagyni és akkor nincs szerencsétlenség.
Gondolom, már elkéstem a válasszal, ezért megnyugtatlak, rád nem, csak -pótlása esetén- pénztárcádra hoz szerencsétlenséget!
Ne ülj fel a babonának!
3/8 anonim válasza:
A banonaság bűn meg fa@szság is tehát ne higgy benne
5/8 anonim válasza:
tükör átok, már nem fogja megmutatni azt hogy csipás -e a szemed vagy nem, nem kapsz tőle sminkeléshez való segitséget, görbén húzod ki majd a szemvonalaidat, ugy fogsz kinézni mint ez itt ni:
elég nagy átok nem ? de !
6/8 anonim válasza:
Leszakad a pofád vagy sem?
Ha nem akkor nem lesz bajod:)
7/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz a hülye babonákkal, mert nem attól leszel szerencsétlen, mert leesett a tükör, hanem attól, hogy szerencsétlennek érzed magad
L
8/8 anonim válasza:
Öld meg magad, a családod és az egész emberiséget és akkor nem okozol balszerencsét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!