Ekkora véletlenek léteznek?
Tegnap történt:
látásból ismerek 1 lányt,igazából semmi közöm nincs hozzá annyi,hogy bejön ,soha nem nézegettem egy közösségi oldalon se, igazából soha nem is jut eszembe,az utóbbi 5 évben nem is láttam, de tegnap mégis eszembe jutott ,megnéztem az facebookját, oké. Este volt 1 kis dolgom és így hát bementem az éppen útba eső legelső bevásárló központba,venni pár cuccot. Soha nem szoktam odajárni,sőt abban a hiszemben voltam,hogy az egy spar ,de azóta már más lett,ha ezt tudom igazából nem megyek be,csak hát nem néztem meg,sietségemben, na mindegy.
A fizetéshez készülődve realizálódott bennem,hogy ez nem is spar és nézem az a csaj ül a kasszánál aki még napközben eszembe jutott,mondom ekkora véletlen nem létezik.Már több mint 5 éve nem kérték el a személyimet sehol fizetésnél,rám néz felismer, egyből elkéri a személyimet...
Igen.
Nem azért építették oda a bevásárlóközpontot, hogy majd ott találkozzatok újra.
Túl sok volt a cucc és halucináltál :P
Amúgy velem is sok ilyen elő fordult a legfurcsább: Mindig ha gondolok egy lányra (kert szomszéd) mindig ki jön és mondja hogy érezte hogy ki kell jönnie :D bár szerintem csak véletlenek.
Vannak véletlenek még ilyenekis.
A sors nincs megirva mi döntjük el a cselekedeinkel hogy mien. Lesz a jövő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!