Ekkora véletlenek léteznek?
Tegnap történt:
látásból ismerek 1 lányt,igazából semmi közöm nincs hozzá annyi,hogy bejön ,soha nem nézegettem egy közösségi oldalon se, igazából soha nem is jut eszembe,az utóbbi 5 évben nem is láttam, de tegnap mégis eszembe jutott ,megnéztem az facebookját, oké. Este volt 1 kis dolgom és így hát bementem az éppen útba eső legelső bevásárló központba,venni pár cuccot. Soha nem szoktam odajárni,sőt abban a hiszemben voltam,hogy az egy spar ,de azóta már más lett,ha ezt tudom igazából nem megyek be,csak hát nem néztem meg,sietségemben, na mindegy.
A fizetéshez készülődve realizálódott bennem,hogy ez nem is spar és nézem az a csaj ül a kasszánál aki még napközben eszembe jutott,mondom ekkora véletlen nem létezik.Már több mint 5 éve nem kérték el a személyimet sehol fizetésnél,rám néz felismer, egyből elkéri a személyimet...
Ide teszel fel kérdést, hülyézel le válaszolót ahelyett, ha láttad már Facebook oldalát a lánynak, miért nem kérded meg, hogy ő-e az, akire gondoltál?
Miért kell kétszer is kiemelned, hogy azt hitted, a Spar-ba mentél de nem az volt? Te találsz összeföggést ez, és a kérdésed között?
.
#4-es kommentedben felteszed a kérdést, miért volt mindaz, ami történt.
- Bementél az árúházba;
- venni kivántál valamit, tehát sort álltál a pénztárnál;
- nő volt a pénztáros;
- csak 18 éven felülieknek forgalmazható árút vettél (szesz?), különben miért kérte volna személyidet;
- megnézte, nem ismert rád, mert nem tette szóvá, pedig a suliból kéne ismernie téged [10].
.
Ha nekem "van egy kis dolgom" és annak intézésére megyek, nem térek be nagyárúházba, hogy aztán a vásárol árút is cipeljem magammal.
.
Túl sok ellentmondást találok kérdésed kifejtésében és az önmagad adott válaszokban.
.
Javaslatom: mivel ő is és te is használjátok a Facebook-ot, ott keresd meg és tedd fel a kérdést neki:
"Te is [ebbe] az iskolába jártál [ekkor] és te vagy a pénztárban [ebben az üzletben]?"
Kérdésedre a válasz "első kézből" jön,ráadásul nem kell magad azzal lejáratnod, hogy a válaszolót lehülyézed!
Kedves kérdező
Ha nem fogod fej a f.gyatékos fejedel hogy mindenki az igen hangsulyra tette a választ. Vanak olyan véletetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!