Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ekkora véletlenek léteznek?

Ekkora véletlenek léteznek?

Figyelt kérdés

Tegnap történt:

látásból ismerek 1 lányt,igazából semmi közöm nincs hozzá annyi,hogy bejön ,soha nem nézegettem egy közösségi oldalon se, igazából soha nem is jut eszembe,az utóbbi 5 évben nem is láttam, de tegnap mégis eszembe jutott ,megnéztem az facebookját, oké. Este volt 1 kis dolgom és így hát bementem az éppen útba eső legelső bevásárló központba,venni pár cuccot. Soha nem szoktam odajárni,sőt abban a hiszemben voltam,hogy az egy spar ,de azóta már más lett,ha ezt tudom igazából nem megyek be,csak hát nem néztem meg,sietségemben, na mindegy.

A fizetéshez készülődve realizálódott bennem,hogy ez nem is spar és nézem az a csaj ül a kasszánál aki még napközben eszembe jutott,mondom ekkora véletlen nem létezik.Már több mint 5 éve nem kérték el a személyimet sehol fizetésnél,rám néz felismer, egyből elkéri a személyimet...

2014. okt. 11. 10:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Simán.
2014. okt. 12. 18:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Ide teszel fel kérdést, hülyézel le válaszolót ahelyett, ha láttad már Facebook oldalát a lánynak, miért nem kérded meg, hogy ő-e az, akire gondoltál?

Miért kell kétszer is kiemelned, hogy azt hitted, a Spar-ba mentél de nem az volt? Te találsz összeföggést ez, és a kérdésed között?

.

#4-es kommentedben felteszed a kérdést, miért volt mindaz, ami történt.

- Bementél az árúházba;

- venni kivántál valamit, tehát sort álltál a pénztárnál;

- nő volt a pénztáros;

- csak 18 éven felülieknek forgalmazható árút vettél (szesz?), különben miért kérte volna személyidet;

- megnézte, nem ismert rád, mert nem tette szóvá, pedig a suliból kéne ismernie téged [10].

.

Ha nekem "van egy kis dolgom" és annak intézésére megyek, nem térek be nagyárúházba, hogy aztán a vásárol árút is cipeljem magammal.

.

Túl sok ellentmondást találok kérdésed kifejtésében és az önmagad adott válaszokban.

.

Javaslatom: mivel ő is és te is használjátok a Facebook-ot, ott keresd meg és tedd fel a kérdést neki:

"Te is [ebbe] az iskolába jártál [ekkor] és te vagy a pénztárban [ebben az üzletben]?"

Kérdésedre a válasz "első kézből" jön,ráadásul nem kell magad azzal lejáratnod, hogy a válaszolót lehülyézed!

2014. okt. 14. 09:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen, véletlen. Miért lenne bármi más? Min változtat az, ha "nem véletlenként" kezeled?
2014. okt. 14. 11:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Hallod kérdező milyen 0 poénról ugatsz?Én b+ normálisan válaszoltam az hogy én a elején oda írtam,, sok volt a cucc" nehogy már azon sérülj be.
2014. okt. 15. 15:32
 15/17 A kérdező kommentje:
B. Azmeg itt nem azon van a hangsúly,hogy ő volt e vagy sem te fogyatékos, az volt a kérdésem, hogy van-e ekkora véletlen, de ,ha témakört megfigyeled rajössz miért tettem fel IDE a kérdést.
2014. okt. 17. 20:44
 16/17 hidra12 ***** válasza:

Kedves kérdező

Ha nem fogod fej a f.gyatékos fejedel hogy mindenki az igen hangsulyra tette a választ. Vanak olyan véletetnek

2014. okt. 18. 15:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező nyugi :) lehet hogy 8===D van és így menstruálsz de nem ciki csak nyugodj le ;)
2014. okt. 18. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!