Ha egy repülőgép szerencsétlenség során a feketedoboz épségben megmarad, akkor miért nincs az egész gép a feketedoboz anyagából?
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 16:32
1/11 anonim válasza:
1. A "fekete doboz" sem marad épségben.
2. Nem az anyaga, hanem az elhelyezése védi a fekete dobozt.
2/11 anonim válasza:
Az utasok bőröndjei is egyben szoktak maradni, mégsem készítik bőrből a gépet. Itt azon kívül hogy erős anyagból van a méret a lényeg, a kisebb dolgok kevésbé sérülnek.
3/11 Antimod válasza:
1. Nagyon drága lenne.
2. Nagyon nehéz lenne.
3. Akkor is meghalnál benne a becsapódás okozta ütközés erejétől.
4/11 anonim válasza:
Azért mert iszonyú nehéz lenne, ráadásul egy akkora becsapódást még szerintem az sem élne túl, jól mondják a többiek, hogy az elhelyezése miatt kevesebb energiát nyel el mint pl. a géptörzs.
5/11 anonim válasza:
Egyébként ez a kérdés egy közismert (rossz) vicc, ami sokszor előkerült már ezen az oldalon is.
6/11 anonim válasza:
Ezek szerint, ha a gyermekem nem tudja összetörni az ajtokilincset, akkor minden játékát kilincsböl kéne gyártani ??
7/11 anonim válasza:
Én is úgy tudom, h nehéz lenne a gép.
Amúgy jah ez egy régi vicc egy faszxtság.
8/11 anonim válasza:
Háromszor volt idáig a kérdés.
Biztos neked is kiírt belőle, mikor föltetted.
9/11 Silber válasza:
Wrzesniewski Lech: nem kéne kilincsből gyártani, de ha tömör alumíniumból, acélból lennének a játékai, azok biztosan kihúznák az öregkoráig.
10/11 A kérdező kommentje:
Még nem láttam itt kint a kérdést és ki sem hozta a beküldésnél. xD
Egyébként köszönöm a válaszokat :D
2012. jún. 27. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!