Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha az életben...

Mit csináljak ha az életben nem vagyok szerencsés?

Figyelt kérdés
A szüleim mióta élek, azóta utálnak. Persze ha a tesóm kér valamit, akkor ő neki szépen, szó nélkül megteszik, ha én kérek valamit, akkor már egy tetű vagyok. Nekem sose volt saját szobám sem, tesómnak igen, mindig mindenki rajtam ül, sose volt saját intim szférám. Ha a barátom itt van, az is zavarja őket, pedig csak hétvégén találkozunk, kifogásolják, hogy én nem szeretném, hogy egy szobában üljenek velünk. Azt mondják engem a barátom sem szeret, és hogy elfog engem zavarni, és félek hogy igazuk lesz. Azt mondják, ha összeköltözök a barátommal a barátommal, sem lesz jobb életem, és hogy majd ott is takarodhatok dolgozni.
2021. máj. 26. 11:34
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
A szüleimmel sem szakíthatom meg a kapcsolatot, mert mi lesz akkor velem, ha a barátom is elhagy. Teljesen egyedül fogok maradni, úgy hogy nem számíthatok senkire.
2021. máj. 26. 12:58
 22/41 anonim ***** válasza:
97%

1., Mindenki volt kezdő. Kezdj el a szakmádban állást keresni, mert a közmunkánál tuti jobban fizet.

2., Szedd össze magad. Vagy saját erőből (ez a jobb), vagy segítséggel, de sürgősen (minden nappal egyre nehezebb lesz)

Ha jól értem nem a szüleiddel laksz. Ez már kezdetnek jó.

3., A pasi olyan, mint a busz. Ha az egyik megy, jön a másik, nem futunk utána (mielőtt valaki megsértődne pasi vagyok)

Egy ekkora átalakulásban (meg annak hiányában méginkább) benne van, hogy a pasid elhagy, de ha nem szeded össze magad, még roszabbul jársz.

Amit tudok rólad:

Van amiben jó vagy. Hogyan tudod ezt a szakmádban hasznosítani?

Mi van, ha kitanulsz egy olyan szakmát, amiben hiszel, hogy sikeres lehetsz? (Én 50 évesen állok neki, egy új szakmának, munka mellett).

Van hobbid? Van amit szívesen csinálsz, amiben ügyes vagy? Abból hogyan tudsz pénzt keresni? Ne lepődj meg: Ott is te leszel a tízezredik próbálkozó, de ha szívesen csinálod, már előnnyel indulsz.

2021. máj. 26. 12:59
 23/41 anonim ***** válasza:
97%
Ez a titok: nem is kell. A szüleidre most se számíthatsz, hisz kicsináltak. Vagy szeretsz bokszzsák lenni? Az emberek csak hiszik hogy másra szorulnak.
2021. máj. 26. 13:00
 24/41 A kérdező kommentje:
Még a szüleimmel élek, csak attól eljárok dolgozni.
2021. máj. 26. 13:03
 25/41 anonim ***** válasza:
98%
Akkor kezdj rajta gondolkodni hogy szabadulhatsz ki onnan. Mert totál tönkre fognak tenni. És minél több idő telik el, annál rosszabb lesz.
2021. máj. 26. 13:06
 26/41 anonim ***** válasza:
77%

21: megint csak a kifogások...

Ha megállsz a saját lábadon, akkor nem fogsz senkire szorulni!

2021. máj. 26. 13:08
 27/41 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, téged naponta megaláznak az otthonodban. Úgy egész konkrétan milyen területen számíthatsz jelenleg rájuk?
2021. máj. 26. 13:15
 28/41 anonim ***** válasza:
96%
21: egy elköltözés mióta jelent kapcsolat megszakítást????
2021. máj. 26. 13:18
 29/41 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagy szerencsés? Ez nem szerencse kérdése. Te úgy fogod fel, hogy nem is érdemes változtatni, mert minden csak szerencse kérdése? Azt hiszed a dolgok maguktól javulnak majd meg, ha pedig nem mersz változtatni, nem mersz elköltözni,arra azt mondod nem volt szerencséd? Ez a felelősség áthárítása. Van egy párkapcsolatod, van munkád, gondolom neki is van. Miért nem próbáltok közösen elmenni egy albérletbe, vagy valahogy talpra állni külön a szülőktől, hogyha ennyire rossz velük?
2021. máj. 26. 13:23
 30/41 anonim ***** válasza:
96%

Az szerencsés, aki tesz érte, hogy az legyen.

Hosszú Katinka se "szerencsés" - hanem eszméletlenül edzett....

2021. máj. 26. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!