Mit csináljak, ha állandóan beégek?
Nincs szinte olyan nap, hogy valami gáz dolog ne érne. Ma például mentem a boltba erre mondott valamit az eladó nem értettem, de nem kérdeztem vissza. Tök idétlen fejet vágtam rá, mert gondolkoztam, hogy most elmosolyodjak, vagy mi az istent csináljak, erre ő olyan ijedten mondta, hogy "Jó", és eltűntem. Utólag észre vettem, hogy a sliccem is teljesen le volt húzva, ami derék naciban eléggé gáz.:D
Egyszer megyek ki az utcára, akkor is.
Egyszer egy osztálykiránduláson is legurultam a dombról, szerencsére nem volt az egész osztály, csak öten, de majd megfulladtak a röhögésbe.
Akkor még régen mentem fel a sulihoz, ahol oldalt ilyen fémlemez van. Én teljesen rákönyököltem, és kb. leégette az egész kezem. Estem le buszról, mentem már neki kukának, biciklivel kiestem a kocsi elé.
Már szinte félek kimenni, mert tudom, hogy valamit úgy is összeszerencsétlenkedem.
1, Ha ilyen könnyű lenne, nem kérdeznék.:)
2, Az tényleg igaz, hogy akár hónapokkal később is eszembe jutnak, hogy mit csesztem el, és még akkor is ég a pofám miatta.:D
3,Próbálok oda figyelni, de emberek előtt alapból zavarban vagyok, és olyankor jobban ráparázok a dolgokra.
Hidd el, az emberek nem foglalkoznak veled és a viselkedéseddel annyit, mint gondolod. Ha éppen ott vannak akkor nevetnek, de amúgy három nap múlva el is felejtik.
Az ilyen balesetek mindenkivel előfordulnak. Én is estem már hasra az osztályom előtt, mondtam hülyeséget, gurultam le seggel lépcsőn és kimentem úgy az utcára, hogy maszatos volt az arcom. :D
Hidd el, ezen nem szabad bánkódni, menj és érezd jól magad! Ne akadj fenn a hibáidon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!