Mit csináljak ha az életben nem vagyok szerencsés?
Figyelt kérdés
A szüleim mióta élek, azóta utálnak. Persze ha a tesóm kér valamit, akkor ő neki szépen, szó nélkül megteszik, ha én kérek valamit, akkor már egy tetű vagyok. Nekem sose volt saját szobám sem, tesómnak igen, mindig mindenki rajtam ül, sose volt saját intim szférám. Ha a barátom itt van, az is zavarja őket, pedig csak hétvégén találkozunk, kifogásolják, hogy én nem szeretném, hogy egy szobában üljenek velünk. Azt mondják engem a barátom sem szeret, és hogy elfog engem zavarni, és félek hogy igazuk lesz. Azt mondják, ha összeköltözök a barátommal a barátommal, sem lesz jobb életem, és hogy majd ott is takarodhatok dolgozni.
"De szerintük én sose állnék meg a saját lábamon, és sírva mennék haza."
Mindenki meg tud állni a lábán, aki akar. Nincs olyan, aki nem tud, ha az élet rákényszeríti.
2021. máj. 26. 12:14
12/41 anonim válasza:
Eltartatod magad.
2021. máj. 26. 12:29
13/41 A kérdező kommentje:
Ki írta, hogy nem dolgozok? Csak ez is ilyen közmunka, persze nem az utcán vagyok.
2021. máj. 26. 12:30
14/41 A kérdező kommentje:
Ja, és mivel a barátom máshol él, ezért ott kellene munkát is keresnem. Nem is szeretném, ha eltartana.
2021. máj. 26. 12:31
15/41 anonim válasza:
Közmunka...? Hát az nem egy életstratégia...
Mi a végzettséged? Mi a szakmád? MIhez értesz?
2021. máj. 26. 12:35
16/41 anonim válasza:
Kérdező. Mielőtt bármit is csinálnál, irány egy pszichológus meg egy önismereti coach.
A barátod el fog hagyni. Előre szóltam.
Kezd el összerakni magad, a saját érdekedben.
A szüleidet meg - fájó ezt mondani - hagyd ki az életedből és vállalj felelősséget önmagadért végre. Felnőttél nem? Akkor viselkedj is úgy.
2021. máj. 26. 12:37
17/41 A kérdező kommentje:
Ha a barátom meg elhagy, akkor meg mi értelme élnem? Alighanem nem találnék újra senkit.
2021. máj. 26. 12:46
18/41 anonim válasza:
17, mindenki talál...
2021. máj. 26. 12:47
19/41 anonim válasza:
Kifogás, kifogás, kifogás, rinya, rinya rinya.
Az a helyzet, hogy csak te tudsz magadon segíteni. A nyavajgástól és az önsajnáltatástól semmi nem fog változni. A pasid meg teljesen jogosan fog elhagyni. Nem tudom mi a probléma azzal, hogy másik városban kell munkát keresned. Emberek milliói keresnek akár még másik országban is munkát.
2021. máj. 26. 12:48
20/41 anonim válasza:
Hú kérdező, téged szépen megnyomorítottak a szüleid. Saját bőrről mondom, keress munkát, és menekülj, mert amíg napi szinten aláznak, a nyakadon vannak, nem leszel képes normális életet élni. A pasi témát meg jegeld, mert az is csak menekülés, függés. Majd ha rájössz-mert rá fogsz jönni hogy többet érsz mint amit bedumáltak neked, akkor érdemes párkapcsolaton gondolkodni. És csak mondom: minél több az önbizalmad, annál inkább ragadnak majd rád a hapsik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!