Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy apa hogy foglalkozik a...

Egy apa hogy foglalkozik a lányával?

Figyelt kérdés

A kislány 6 éves, a férjem kislánya. Normális, hogy egyáltalán nem játszik vele?

Megcsinál neki bármit, kaja, fürdővíz, ágyazás, altatás, de ezeken kívül, ha rajta múlik a kislány egész nap mesét néz, tabletezik. Ő meg fekszik és telefont nyomkod.

Ez így a normális? Hétvégi apuka, két hetente 2 napot van vele.

2021. máj. 15. 21:51
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát örülók utolsó hogy neked ez egész nap megy, én csak egy ideig bírom. Őszintén szólva szerintem te vagy a kivétel ha ezt teljes munkaidő mellett egész hétvégén bírod, gratulálok.
2021. máj. 26. 11:12
 42/44 anonim ***** válasza:
69%

40-es: persze, ez így van. A gyerek helyzetébe kell helyezkedni, úgy lehet gyerekeknek való játékot játszani és az én örömöm az ő öröme. Ezért csinálom, hogy ő boldog legyen.

Viszont itt pont olyan apukáról van szó, akinek ez nem okoz örömöt és nem is hajlandó odatenni magát, mert neki viszont ez kényelmetlen és nem szeretne plusz erőfeszítést. A gyerekért sem. INkább lelép usziba és a barátnőre hagyja a kislányt.

2021. máj. 26. 11:16
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

41-re: Sajnos annyi időm nincs (kert is van, meg egyebek), talán ezért is könnyebb. :-) De amikor velük foglalkozom, akkor ilyen vagyok.

Azzal teljesen egyetértek, hogy elszomorító a nyitókérdésben említett apuka hozzáállása. Ha házimunkát végez vagy pihen, mert holtfáradt, az tolerálandó, de amikor végzett ill. kipihente magát, akkor fura, hogy nem öröm a gyerekével lennie. Hét közben úgysem látja.

2021. máj. 26. 12:13
 44/44 A kérdező kommentje:

Goldmund, én is épp így vagyok, örömmel tölt el, hogy a kislány örül, és nem utolsó sorban fejlődik. Nekem is fárasztó, de amennyire tudom, megteszem, pedig nem az én gyerekemről van szó.

Értem a másik oldalt is, hogy valakinek nehezebb lemenni gyerekbe, de akkor lehet labdazni, biciklizni, kirándulni menni, vagy bárhova. Vagy más eszközt adni a kezébe, mint a Tablet.

2021. máj. 26. 13:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!