Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy apa hogy foglalkozik a...

Egy apa hogy foglalkozik a lányával?

Figyelt kérdés

A kislány 6 éves, a férjem kislánya. Normális, hogy egyáltalán nem játszik vele?

Megcsinál neki bármit, kaja, fürdővíz, ágyazás, altatás, de ezeken kívül, ha rajta múlik a kislány egész nap mesét néz, tabletezik. Ő meg fekszik és telefont nyomkod.

Ez így a normális? Hétvégi apuka, két hetente 2 napot van vele.

2021. máj. 15. 21:51
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
20%

#20: Nagyon sajnálom, hogy még mindig nem megy át a lényeg. Értsük már jól...

Arról meg nem volt szó, hogy számomra mi és miben merül ki, szóval ne gyártsd a fejedben a nem létező összefüggéseket.

Egy gyerekhez le kell menni az ő szintjére, van akinek ez teher. Esetleg még máshogy is megfogalmazzam?

2021. máj. 25. 07:19
 22/44 A kérdező kommentje:

Pontosan ez van, hogy neki ez teher, lemenni gyerek szintre. De valójában ez mindenkinek teher, nekem is nagyon fárasztó, de megteszem. Az ő gyerekéért, ő meg a sajátjáért nem. Kíváncsian várom a hétvégét. Amikoris a kislánynak programja van szombaton, így elhozza már csütörtökön, mert úgy "kevés lenne az idő".

Ezt mondta tegnap, nem akartam megkerdezni, hogy mire....

Nem fogom hagyni, hogy toljon a fejére.

2021. máj. 25. 07:35
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, talán most kezded megérteni, miért ment tönkre párod előző házassága. Talán mert ott is magasról tojt a gyerekére, sőt valószínűleg a feleségére is. Hogy milyen erő vonzza egy ilyen alak mellé a következő nőt is, számomra rejtély.
2021. máj. 25. 08:16
 24/44 A kérdező kommentje:
Ez ebben a helyzetben nem állja meg a helyét: becsúszott gyerek egy rövid kapcsolatban. Alig voltak együtt. De sokat küzdött a lányáért, mert az anya csak úgy lelepett volna. Bíróság stb.
2021. máj. 25. 08:26
 25/44 anonim ***** válasza:
Hogy telt amúgy a hétvége a kislánnyal...????
2021. máj. 25. 11:44
 26/44 A kérdező kommentje:
Most jön majd hétvégén.
2021. máj. 25. 12:05
 27/44 anonim ***** válasza:
Jah bocs, azt hittem a hosszú hétvégére hozta el már csütörtökön, nem néztem a dátumot a hozzászólásodnál.
2021. máj. 25. 12:14
 28/44 anonim ***** válasza:
70%
21. Akkor ha valaki nem szeret gyerekekkel foglalkozni, az miért vállal sajátot?
2021. máj. 25. 18:37
 29/44 anonim ***** válasza:
29%
Nőként mondom hogy teljes munkaidő mellett minden második hétvégén elvárni hogy napi 24 óraban szórakoztassa a gyereket, az sok. Szerintem a gyerek anyja se szünet nélkül szórakoztatógépként működik a másik hétvégén, hanem az idő egy részében csak elvannak egymás mellett. Tapasztalatból tudom hogy nem lehet egyfolytaban csak a gyerek igényeit forszírozni mert az ember lemerül teljesen. Kell a program de kell a pihenés is, pláne egy durva munkahét után.
2021. máj. 25. 19:19
 30/44 A kérdező kommentje:

Várj, keresem, hogy hol írtam a napi 24 órát... Ja, sehol.

Szerintem az etetés, altatás, stb igencsak a minimum.

Biztos, hogy anyuka sem szórakoztatja, de egyrészt ott van testvére, akivel tud játszani, másrészt ha anyuka teljes mértékben letojná a gyerekét, az sem mentesítené apukát. Sőt, annál inkább foglalkozni kellene vele.

Én is hagyom mesét nézni, mert nekem is kell pihenni, vagy van dolgom, de igyekszem vele aktívan is foglalkozni.

2021. máj. 25. 20:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!