Felhasználjam anyám tudta nélkül a 3 szülő által igazolható napot?18
Eddig az elmúlt 12 tanévben egyszer hiányoztam szülői igazolással, akkor is azért, mert személyit kellett csináltatni. Orvosi igazolással sem hiányoztam sokkal többet.
Anyámmal az elmúlt két tanévben mindig megbeszéltük, hogy majd szólok, és akkor igazolja azt a három igazolható napot csak szóljak előre. Aztán valahogy ebből soha nem lett semmi, mindig veszekedett, hogy én ebből rendszert akarok csinálni és stb. Tehát ha megkérdezem, akkor soha nem ment bele.
Viszont amúgy meg tudnám oldani a tudta nélkül, mivel kollégista vagyok. Úgyis papír formában kell leadni az igazolást, plusz kollégista vagyok, tehát ha nem megyek be, akkor nem tűnik fel anyunak, hogy mondjuk otthon vagyok, mert nem lennék otthon. Illetve az e-naplót sem nézi, mert nem ért hozzá én meg nem tanítottam meg neki, hogy ne írjáljon minden nap minden percében, ha valamit elírnak/bekerül egy nem végleges jegy.
Meg igazából soha semelyik évben nem kellett a szülői nap, tehát nem valószínű, hogy pont most kéne majd.
Szóval szerintetek "lógjak" 3 napot szülői igazolással, anya tudta nélkül?18
Kedves egyes!!!!
Milyen lógás??? Eddig is volt tanítás, részt vettem az összes online órán, minden beadandóm kész lett....
Na mindjárt jönnek a megmondóemberek hogy ne hiányozz mert semmi se lesz belőled, mi lesz veled munkahelyen stb.
Amúgy meg három nap nem a világvége szóval nem is értem, én a helyedben lazán megcsinálnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!