Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felhasználjam anyám tudta...

Felhasználjam anyám tudta nélkül a 3 szülő által igazolható napot?18

Figyelt kérdés

Eddig az elmúlt 12 tanévben egyszer hiányoztam szülői igazolással, akkor is azért, mert személyit kellett csináltatni. Orvosi igazolással sem hiányoztam sokkal többet.

Anyámmal az elmúlt két tanévben mindig megbeszéltük, hogy majd szólok, és akkor igazolja azt a három igazolható napot csak szóljak előre. Aztán valahogy ebből soha nem lett semmi, mindig veszekedett, hogy én ebből rendszert akarok csinálni és stb. Tehát ha megkérdezem, akkor soha nem ment bele.

Viszont amúgy meg tudnám oldani a tudta nélkül, mivel kollégista vagyok. Úgyis papír formában kell leadni az igazolást, plusz kollégista vagyok, tehát ha nem megyek be, akkor nem tűnik fel anyunak, hogy mondjuk otthon vagyok, mert nem lennék otthon. Illetve az e-naplót sem nézi, mert nem ért hozzá én meg nem tanítottam meg neki, hogy ne írjáljon minden nap minden percében, ha valamit elírnak/bekerül egy nem végleges jegy.

Meg igazából soha semelyik évben nem kellett a szülői nap, tehát nem valószínű, hogy pont most kéne majd.

Szóval szerintetek "lógjak" 3 napot szülői igazolással, anya tudta nélkül?18

2021. máj. 11. 07:54
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
29%
fél évet lógtál, nem volt elég?
2021. máj. 11. 07:57
 2/46 anonim ***** válasza:
70%
Bejátszanám simán a helyedben. Sose derülne ki.
2021. máj. 11. 08:01
 3/46 A kérdező kommentje:

Kedves egyes!!!!

Milyen lógás??? Eddig is volt tanítás, részt vettem az összes online órán, minden beadandóm kész lett....

2021. máj. 11. 08:04
 4/46 anonim ***** válasza:
55%
18? Az az 18 éves vagy? Akkor nem is kell anyukád az igazoláshoz . Mondjuk tanár válogatja ki fogadja el .
2021. máj. 11. 08:05
 5/46 A kérdező kommentje:
Nálunk nem fogadják el csak a szülőit 18 felett is.
2021. máj. 11. 08:08
 6/46 anonim ***** válasza:
77%
nyugodtan. az én anyámék megnézték, mi a max., amit hiányozhatunk és megközelitőleg annyi órát hiányoztunk is minden évben. Mindig kimaxoltuk, de pont ugy, hogy ne kelljen évet ismételni. Anyám tanár különben. Mindig azt mondta, hogy ha otthon, magántanulóként 3 hónap alatt teljesíteni lehet az éves tananyagot, akkor tök felesleges bejárkálni , és a suliban punnyadni olyan sokat.Baromira nem attól függ, hogy tudod-e az anyagot, hogy mennyi időt rohadsz bent az iskola épületében. Ja, mindig 4,5 felett volt az átlagunk.
2021. máj. 11. 08:09
 7/46 anonim ***** válasza:
30%
Nem vagy beteg, nincs olyan okod, ami miatt szükséges lenne hiányoznod, TEHÁT NE!
2021. máj. 11. 08:11
 8/46 anonim ***** válasza:
72%

Na mindjárt jönnek a megmondóemberek hogy ne hiányozz mert semmi se lesz belőled, mi lesz veled munkahelyen stb.

Amúgy meg három nap nem a világvége szóval nem is értem, én a helyedben lazán megcsinálnám.

2021. máj. 11. 08:17
 9/46 anonim ***** válasza:
30%
8, aha. Lóg, hamisít, és hazudik az anyjának. Remélem, egyzser nálad fog dolgozni, és szétszivat hasonlókkal.
2021. máj. 11. 08:19
 10/46 anonim ***** válasza:
61%
6 vagyok- És azt is tisztázta velünk anyám, még alsós korunkban, hogy (tanár, mint írtam) hogy az egész iskolarendszer egy kalap sz.r, hogy az anyag 90 %-át a büdös életben nem fogjuk használni, de örüljünk, hogy nem a telefonkönyvet akarja bemagoltatni velünk a rendszer (bár annak is kb. annyi értelme volna) . Meg hogy az iskola azért van, hogy őrizze a gyerekeket és lefoglalja az agyukat a tananyagnak nevezett hülyeséggel, ami sz.rra se jó , de addig sem gondolkodnak, nem lézengenek és csoportosulnak szabadon-mert akkor még rájönnének véletlenül, hogy mekkora fosban is élnek.És amikor rákérdeztünk, hogy de akkor minek tanuljuk meg ezt a sok baromságot, akkor azt felelte, hogy ez az ára annak, hogy ha felnőttek leszünk, akkor majd azt csináljuk, amit szeretnénk. A jó jegy a belépőnk az egyetemre, de ezért nem kell isten minden szép napját bent tölteni reggeltől estig a piszkos, poros, zsúfolt suliban.Csak amennyit feltétlenül muszáj.
2021. máj. 11. 08:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!