Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy nem lesz gyerekem?
Teljesen alkalmatlan lennék anyának, antiszociális vagyok, egyre kevésbé bírok elviselni másokat magam körül. Nehezen tudom kimutatni a szeretetemet. Jelenleg nincs kapcsolatom, örülök ha nem kell beszélnem senkivel, el sem tudom képzelni, hogy egy kisbabával foglalkozzak egész nap. Szeretem a gyerekeket (meglepő módon), de képtelen vagyok egy örök életre szóló felelősséget vállalni. Mindig arra gondolnék, hogy sokkal jobbat érdemelne nálam.
Csak a szüleimet sajnálom, mert nincs testvérem és így miattam unokájuk sem lehet. Ők még soha nem kérdeztek erről, én meg persze kerülöm a témát. 30/L
26 egy semmirekellő irígy buta pics@, aki valószínűleg azon kívül, hogy hozzáment az első szembejövő palihoz, és pottyantott pár purdét, semmit nem csinált az életében!
Mégis mi közöd, hogy a kérdező hány nyelven beszél? Zavar hogy ő élt a lehetőségeivel, és tanult, te meg nem? Gyűlölöm az ilyen arrogáns vérmomzillákat, akiknek az agyuk helyén is egy hatalmas uterus van!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!