Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy nem lesz gyerekem?
Teljesen alkalmatlan lennék anyának, antiszociális vagyok, egyre kevésbé bírok elviselni másokat magam körül. Nehezen tudom kimutatni a szeretetemet. Jelenleg nincs kapcsolatom, örülök ha nem kell beszélnem senkivel, el sem tudom képzelni, hogy egy kisbabával foglalkozzak egész nap. Szeretem a gyerekeket (meglepő módon), de képtelen vagyok egy örök életre szóló felelősséget vállalni. Mindig arra gondolnék, hogy sokkal jobbat érdemelne nálam.
Csak a szüleimet sajnálom, mert nincs testvérem és így miattam unokájuk sem lehet. Ők még soha nem kérdeztek erről, én meg persze kerülöm a témát. 30/L
Mit kell ezt szándékosan kerülni?
Így...anyu, én nem akarok gyereket.
Annyira nem bonyolult.
Az én tapasztalatom az, hogy jobb nem bolygatni.
Csak azért ne hozd fel, hogy elmondhasd, nincs sok értelme.
Ha ők nem kérik rajtad számon az unokát, akkor vagy vannak annyira érettek, hogy nem akarnak beleszólni, vagy ismernek annyira, hogy sejtik mit gondolsz a témáról.
Nyilván, ha felhozzák ne ködösíts, de ennyi.
Hogy hogyan mondd el? Pont ugy ahogy a kerdesben is irtad: NEM LESZ GYEREKEM
"Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy nem lesz gyerekem?"
Pont ugy. Vagyis hat hogy "egyenlore nem szeretnek gyereket" Nem kell kontorfalazni. De csak ha kerdik a gyerektemat, akkor, vagy ha valahogy szoba kerul
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!