Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy nem lesz gyerekem?
Teljesen alkalmatlan lennék anyának, antiszociális vagyok, egyre kevésbé bírok elviselni másokat magam körül. Nehezen tudom kimutatni a szeretetemet. Jelenleg nincs kapcsolatom, örülök ha nem kell beszélnem senkivel, el sem tudom képzelni, hogy egy kisbabával foglalkozzak egész nap. Szeretem a gyerekeket (meglepő módon), de képtelen vagyok egy örök életre szóló felelősséget vállalni. Mindig arra gondolnék, hogy sokkal jobbat érdemelne nálam.
Csak a szüleimet sajnálom, mert nincs testvérem és így miattam unokájuk sem lehet. Ők még soha nem kérdeztek erről, én meg persze kerülöm a témát. 30/L
14-es: Mindenki tudja, hogy nem a gólya hozza a gyereket, de nem vagyok azon a szellemi szinten, hogy egy "2 perces kamatyból" legyen gyerekem.
17-es: A leírásból valóban úgy tűnhet, hogy az egész világot gyűlölöm, de ez egyáltalán nincs így. A munkahelyemen minden nap emberek között vagyok, amitől egyáltalán nem érzem rosszul magam, de szabadidőmben jobban szeretek egyedül lenni. Van hobbim és céljaim. Tudom, hogy fura vagyok, mert nem úgy viselkedem, mint az átlag. A növényeimet és a macskámat is képes vagyok életben tartani, sőt még saját magamat is. Szerintem nem vagyok futóbolond kategória, csak mert kevés embert kedvelek.
19-es: A szüleim sosem zsarolnának ezzel, se mással, mert intelligensek és mindenben támogatnak
21
Most murattad meg... ez nem szellemi szint.
27: Kedves vagy, köszönöm. Igyekszem nem rosszul érezni magam idegenek rosszindulatú véleménye miatt.
26: Egy szóval sem mondtam, hogy különb lennék bárkinél is, és nem is gondolom ezt. Nem vagyok nekik csalódás, mert van miért büszkének lenniük rám. Tudom, szerinted ez is nagyképűség. Egy gyereket nem a szülőknek kell megszülni ajándékként, mert nekem kell felnevelni es felelősséget vállalni érte. Meghálálom a szeretetet, de nem is tudom miért magyarázkodom. Remélem jobban érzed magad, hogy ezt leírhattad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!