Helyesen cselekszik férjem?
Édesanyja halála után férjem örökölt egy lakást amit múlt héten sikerült eladnia.Ez kisváros,de több millió forintról van szó.
Tisztában vagyok vele hogy semmi közöm hozzá,csak bánt hogy ez az ő öröksége,megvalósíthatta volna belőle az álmát.Ami egy pici nyaraló a horgásztó mellett.
Ezzel ellentétben férjem a két gyerekének adja az saját örökségét hogy még jobban boldoguljanak.Pedig nincs szükségük rá,mindkettőnek meg van mindene és jól is keresnek hiszen diplomásak.
Férjem így elveszi magától a lehetőséget egy boldogabb életre,egy jóval örömtelibb későbbi nyugdíjaskorra.
A két gyerekének meg sem fordul a fejében hogy visszautasítsák a pénzt,pedig örökölni elhunyttól szoktak.Édesapjuk pedig még él.
Kezdem utálni őket mert kihasználják férjemet.Ő meg van olyan bolond hogy észre sem veszi.
Igen helyesen cselekszik.
Te magadnak szeretnéd azt a pénzt ,csak burkoltan körbe írtad. A férjed egy okos rendes apa.
1-esnek írnám a tévedések elkerülése miatt,ez nem így van.
Engem a horgászat teljesen hidegen hagy,egyébként is van életem.
A férjem vágya volt ez mióta ismerem.
3-asnak úgy látom nem érted.Én nem kapnék abból semmit,férjem vágya valósulhatna meg.Nekem annyit mondogatta.
Nem is vagyok ráutalva már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!