Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy gimnazista szelektál a tantárgyak között és csak azt tanulja ami érdekli és kell a céljaihoz? Helyesen cselekszik?

Figyelt kérdés

2014. okt. 13. 19:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha a többiből nem bukik meg, és biztos benne, hogy nem lesz rá szüksége, akkor csak nyugodtan!
2014. okt. 13. 19:28
 2/14 anonim ***** válasza:

Azt kell mondjam, hogy az olyan szakok, amikkel érni is lehet valamit elég nagy tudományos all-inok.

Orvosiról kivágnak 2es matekkal fizikával, gépészről kettes kémiával...

2014. okt. 13. 19:44
 3/14 anonim ***** válasza:
Én ezt csináltam, és bejött. Az más kérdés, hogy amikor én érettségiztem 2009-ben, akkor a közép érettségi ultra primitív volt szinte minden tárgyból, ezért sikerült egy kitűnő érettségit összehozni.
2014. okt. 13. 19:44
 4/14 anonim ***** válasza:

"Orvosiról kivágnak 2es matekkal fizikával,"

Orvosin a fizika kell, a matek viszont nem. Sajnos kettes matekkal is el lehet végezni.

2014. okt. 13. 19:46
 5/14 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy lehet

kettes matekkal szerintem alapvető egyenletrendezési ismeretek nincsenek

2014. okt. 13. 19:58
 6/14 anonim ***** válasza:

"nem hiszem, hogy lehet

kettes matekkal szerintem alapvető egyenletrendezési ismeretek nincsenek"

Hat év orvosi alatt talán, ha egyszer rendeztem egyenletet, mondjuk én ötös matekkal jöttem. Ezért van sajnos tele az orvosi magolós libákkal, akik seggelni tudnak, de gondolkodni már nem igazán.

2014. okt. 13. 20:19
 7/14 anonim ***** válasza:

nálunk azért van ez meg az

[link]

2014. okt. 13. 20:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Ja egy csumpi kis egyféléves tárgy...
2014. okt. 13. 21:09
 9/14 A kérdező kommentje:
Ezt ne itt beszéljétek már meg légyszi!
2014. okt. 13. 21:31
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a lehető legjobb hozzáállás, okosabbaknak tartom az ilyeneket mint aki minden sz*rból hajt az ötösre.
2014. okt. 13. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!