Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy gimnazista szelektál a tantárgyak között és csak azt tanulja ami érdekli és kell a céljaihoz? Helyesen cselekszik?

Figyelt kérdés

2014. okt. 13. 19:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én mindig így csináltam, nem lett belőle semmi bajom, a négy egészes átlag így is meg volt, de ami meg tényleg kellett, azt meg tényleg vágtam-kentem oda-vissza, a többiből meg abból éltem, ami az órán elhangzott.
2014. okt. 14. 08:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem jól teszi,de azért nem árt,ha figyel a többi órán is,mert lehet belőle problémája. Pl. fordító egy kémiai vegyület nevét úgy fordította,hogy bika. Vagy az emberek betiltanák a dihidrogén monoxidot stb. szóval szükséges azért a széles körű ismeret,de persze nem az lenne a cél,hogy mindenre hajts és mással ne is foglalkozz a sulin kivül.
2014. okt. 23. 11:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Én pontosan ezt csinálom. Nyelvtanár szeretnék lenni, ami miatt egyáltalán nincs szükségem a reál tárgyakra, így azoknál csak az a cél, hogy ne bukjak meg, míg a tanult nyelveimre sokkal több energiát fordítok, annak érdekében, hogy az emelt érettségijeim a lehető legjobbak legyenek.
2014. okt. 23. 15:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Énis nyelvekkel akarok foglalkozni. :)
2014. okt. 23. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!