Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha már 19 vagyok akkor nincs...

Ha már 19 vagyok akkor nincs a szüleimnek joga eldönteni kivel lehetek együtt, igaz?

Figyelt kérdés

Idősebb a férfi akivel ismerkedem (39), de apum és anyum nagyon kiakadtak amikor megtudták hogy ennyi. De nekem mindig is az idősebbek jöttek be, szóval nekem fájt hogy el akarnak tiltani amihez amúgy nincs joguk már.

Szerintetek miért nem értik meg, hogy nem mindenki a saját korosztályához vonzódik?

2021. ápr. 29. 19:34
 81/99 anonim ***** válasza:
100%
80. Na igen, aki normalis az nem mond ilyet. Gyanús..
2021. máj. 1. 15:52
 82/99 A kérdező kommentje:

Na azt mondta hogy természetesen nem parancsolgatna és irányítana teljesen, csak ő mondaná meg a programjaink többségét de én nekem is ugyanúgy van beleszólásom meg találkozhatnék nyugodtan a barátaimmal.

Szexuális téren meg szintén mondta hogy lenne olyan szó amivel jelezhetem ha nekem nem jó.

2021. máj. 1. 16:18
 83/99 anonim ***** válasza:
100%

😂🤦‍♀️ És még ezek után se esik le a tantusz.

Te nem szimplán naiv vagy hanem buta.

2021. máj. 1. 16:25
 84/99 Savlekotő ***** válasza:
100%
Csak ő mondaná meg a programjaink többségét .. Ha abba abba nincs beleszólásod hogy mi a közös program nagy többségben,majd pont az ágyban fogja érdekelni neked épp mi nem jó a 19 éves kis fruskának,nem gyanús most sem. Lol. Giga lol. Pont ezért te vagy vele miközben a korosztálya lepattintja okkal a ma holnap 40 es pasast. Jézus Krisztus,menj a fejed után majd évek múlva ráébredsz miért papoltunk..
2021. máj. 1. 16:25
 85/99 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarod, akkor menj, költözz hozzá, úgyse fogunk tudni megállítani, te tudod. Ha azok ellenére is, amiket elmondtunk, neked még mindig megéri ez az egész, akkor menjél, tapasztald meg milyen jó az, ha valaki behálózza az életedet.
2021. máj. 1. 16:36
 86/99 A kérdező kommentje:
De pont azt mondta hogy van beleszólásom és szex közben is szólhatok. Szerintem inkább ti akarjátok minél jobban eltorzítani a képet róla.
2021. máj. 1. 16:36
 87/99 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, ha ennyire nem akarsz nekünk hinni, akkor költözz hozzá, a te életed, senki nem mondta, hogy hallgass ránk. Mint mondtam, mindenki döntse el magának, hogy mi lesz a jó döntés szerinte, ha neked annak ellenére, hogy 70 válaszban leírtuk, hogy ez nem jó döntés, még mindig ez tetszik, akkor hajrá.
2021. máj. 1. 16:40
 88/99 Savlekotő ***** válasza:
100%
Csak utána te is írjál ki 40 kérdést hogy tudnád visszacsinálni ha még se jött be. Mindenki maga kárán tanul,az okos meg másokén.
2021. máj. 1. 16:45
 89/99 anonim ***** válasza:
100%

De mi az, hogy van beleszólásod? Te komolyan olyan kapcsolatot akarsz, ahol havonta egyszer te választhatod ki, hogy mit csináltok? Szeretnél moziba menni, erre azt mondja, hogy nem. Szeretnél étterembe menni, erre se hajlandó. Sétálnál vele, azt se akar. Épp tanulnál érettségire, erre azt mondja, hogy most menjünk moziba, neked persze ekkor nem alkalmas, de akkor is menned kell, különben kihajít a lakásból.

Egy normális párkapcsolat nem erről szól. Egy domináns ember képtelen vagy nem hajlandó a másik kívánságát figyelembe venni, mert pont ez a jelentés ennek a szónak.

Meg hogy szex közben is szólhatsz... persze, hogy szólhatsz, különben erőszaknak minősül a dolog, amit a törvény büntetni rendel.

De mondjuk nekem mindegy, te akarod elb*szni az életed.

2021. máj. 1. 16:46
 90/99 anonim ***** válasza:
100%
De legalább azt érted, hogy felnőtt nőknek ez miért nem felel meg? Arra a részre mit mondott? Nem gyanús még az sem, hogy a tapasztalt emberek mondják azt, hogy a baj vele van?
2021. máj. 1. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!