Ha már 19 vagyok akkor nincs a szüleimnek joga eldönteni kivel lehetek együtt, igaz?
Idősebb a férfi akivel ismerkedem (39), de apum és anyum nagyon kiakadtak amikor megtudták hogy ennyi. De nekem mindig is az idősebbek jöttek be, szóval nekem fájt hogy el akarnak tiltani amihez amúgy nincs joguk már.
Szerintetek miért nem értik meg, hogy nem mindenki a saját korosztályához vonzódik?
Na azt mondta hogy természetesen nem parancsolgatna és irányítana teljesen, csak ő mondaná meg a programjaink többségét de én nekem is ugyanúgy van beleszólásom meg találkozhatnék nyugodtan a barátaimmal.
Szexuális téren meg szintén mondta hogy lenne olyan szó amivel jelezhetem ha nekem nem jó.
😂🤦♀️ És még ezek után se esik le a tantusz.
Te nem szimplán naiv vagy hanem buta.
De mi az, hogy van beleszólásod? Te komolyan olyan kapcsolatot akarsz, ahol havonta egyszer te választhatod ki, hogy mit csináltok? Szeretnél moziba menni, erre azt mondja, hogy nem. Szeretnél étterembe menni, erre se hajlandó. Sétálnál vele, azt se akar. Épp tanulnál érettségire, erre azt mondja, hogy most menjünk moziba, neked persze ekkor nem alkalmas, de akkor is menned kell, különben kihajít a lakásból.
Egy normális párkapcsolat nem erről szól. Egy domináns ember képtelen vagy nem hajlandó a másik kívánságát figyelembe venni, mert pont ez a jelentés ennek a szónak.
Meg hogy szex közben is szólhatsz... persze, hogy szólhatsz, különben erőszaknak minősül a dolog, amit a törvény büntetni rendel.
De mondjuk nekem mindegy, te akarod elb*szni az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!