Ha már 19 vagyok akkor nincs a szüleimnek joga eldönteni kivel lehetek együtt, igaz?
Idősebb a férfi akivel ismerkedem (39), de apum és anyum nagyon kiakadtak amikor megtudták hogy ennyi. De nekem mindig is az idősebbek jöttek be, szóval nekem fájt hogy el akarnak tiltani amihez amúgy nincs joguk már.
Szerintetek miért nem értik meg, hogy nem mindenki a saját korosztályához vonzódik?
Eltartod magad? Nem.
Jogilag lehet papíron az vagy, de fejben messze nem.
Szerinted a szüleid rosszat akarnak neked?
Szerinted minden kommentelő szándékosan rosszat ír neked?
Értsd már meg hogy ez nem normális és ezzel hogy az összeköltözést erőlteti függő helyzetbe fog hozni, nagyon naiv és könnyen manipulálható vagy
Amúgy, nem rég volt itt egy ilyen eset, nézd meg annak is mi lett a vége. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
A sajat korosztalyanak nem hiaba nem kell. Egy majd 40 de meg 30as nőt sem tud megetetni a hulye dumajaval.
De egy tinit igen. A szuleid tudjak hogy hülyít. Max noveli az egóját hogy egy kiscsajt huzogat. És sajnalom de nem vagy felnott. Jogilag igen, de tulajdonkeplen most kezdesz el jarni a felnottek utjan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!