Ha már 19 vagyok akkor nincs a szüleimnek joga eldönteni kivel lehetek együtt, igaz?
Idősebb a férfi akivel ismerkedem (39), de apum és anyum nagyon kiakadtak amikor megtudták hogy ennyi. De nekem mindig is az idősebbek jöttek be, szóval nekem fájt hogy el akarnak tiltani amihez amúgy nincs joguk már.
Szerintetek miért nem értik meg, hogy nem mindenki a saját korosztályához vonzódik?
Igaza van a szüleidnek, ugyanis ők látják azt, amit te nem.
1. a pasasnak a puncid kell
2. odaköltöztetne, hogy elvégezd a házimunkát, főzz rá plusz még ki is elégítsd
Nem baj, hogy 19 évesen szereted őt, de ne legyél ostoba.
meg mert ő domináns a kapcsolataiban meg szexuálisan - nekem ilyent mondana egy apám korabeli pasas MENEKÜLNÉK tőle. Mondom, itt az lesz, hogy becsicskít meg majd mindennek az ő elvárásai alapján kell történnie.
Az pedig egyértelmű, hogy miért fiatalokkal ismerkedik: mert őket még minden bromságba bele tudja vinni, hiszen tapasztalatlanok szexuálisan és minden szempontból.
Egy érett nő minimum kiröhögi az ilyen embert, mert bármilyen egyenlőségnek a szikrája sem lesz meg a kapcsolatban.
19 éves felnőtt nő? Jajj bocsánat nem mondtad hogy már nem a mamahotelben élsz és apuci pénzel..az más ha dolgozol, és saját magad tartod el, önállóan fizetve mindent az albérletedben.
Jaa nem? Akkor kislány vagy még.
Ez nem arról szól hogy mit fizet magára vagy mit nem , hanem az ijesztő naivitásáról.
"Nekem azt mondta hogy azért nem a saját korosztályában ismerkedik mert neki a nála fiatalabbak jönnek be, meg mert ő domináns a kapcsolataiban meg szexuálisan ami az idősebbeknek sokszor nem fér bele"
Magyarán a férfi nyíltan közölte hogy egy lenyomható, bántalmazható nőt keres, a saját korosztálya meg ezt nem tűri: A kislány meg közli hogy neki nem gond....
Nem szeretnék még jó ideig gyereket.
Nem bántalmazni akar meg lenyomni szerintem nem erre értette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!