Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha már 19 vagyok akkor nincs...

Ha már 19 vagyok akkor nincs a szüleimnek joga eldönteni kivel lehetek együtt, igaz?

Figyelt kérdés

Idősebb a férfi akivel ismerkedem (39), de apum és anyum nagyon kiakadtak amikor megtudták hogy ennyi. De nekem mindig is az idősebbek jöttek be, szóval nekem fájt hogy el akarnak tiltani amihez amúgy nincs joguk már.

Szerintetek miért nem értik meg, hogy nem mindenki a saját korosztályához vonzódik?

2021. ápr. 29. 19:34
 21/99 anonim ***** válasza:
39%
Az ilyen lányok miért nem kapják az ívet?:D Mikor én gimis lányokkal randizok huszonéves létemre (közelebb a 30-hoz mint a 20-hoz) még a pedofil jelzőt is megkapom...
2021. ápr. 29. 20:28
 22/99 anonim ***** válasza:
96%

El tudom képzelni hogy,milyen ember az aki 39 évesen,19 éves lányok után nézelődik.......De mindegy most legalább talált valakit,akit ezek szerint kb:bármibe bele lehet vinni.

Csak szimplán abszurd az egész,persze felnőtt vagy azt csinálsz amit akarsz,de attól még ne próbáld meg elő adni,hogy ez normális mert erre mindenki furán fog nézni.

2021. ápr. 29. 20:34
 23/99 anonim ***** válasza:
90%
A szerelem elvakìt. De hidd el, nem tévednek azok, akik nem tartják jó ötletnek ezt a kapcsolatot! Normál esetben egy 39éves pasi már nem szórakozgatni akar, hanem stabilabb hátteret, esetleg családot is. Amelyik tizenéves lányok után fut, azt a szex hajtja főleg és nem lelkitársat keres.
2021. ápr. 29. 20:42
 24/99 anonim ***** válasza:
95%

A környéken emlékeztet egy párra ott 21 év a korkülönbség,már házasok.

A lányt 17 évesen szedte fel a figura 38 évesen, 20 éves korában elvette és már szült neki 2-őt. Most a lány 23 éves,de elkezdett kavarni titokban az egyik ismerösömmel aki saját korosztálya. Kezdenek előjönni a hatalmas generációs különbségekből adódó bajok és a lány máshol keresi titokban a boldogságot, persze kifelé minden happy. De már van egy szeretője.....

2021. ápr. 29. 20:50
 25/99 anonim ***** válasza:
98%
Mindig az idősebbek jöttek be... Mikor mindig? 19 vagy...
2021. ápr. 29. 21:57
 26/99 anonim ***** válasza:
100%
8, nem biztos. A nagynéném és a férje közt 22 év volt, sajnos decemberben özvegy lett 66 évesen. 19 volt, amikor megismerkedtek.
2021. ápr. 29. 21:59
 27/99 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó, a nagynénéd mázlista volt hogy nem húsz évvel előbb lett özvegy.
2021. ápr. 29. 22:04
 28/99 anonim ***** válasza:
35%
27, apukám 29 évesen lett özvegy, pedig anyu is annyi volt. Semmire nincs garancia.
2021. ápr. 30. 05:48
 29/99 anonim ***** válasza:
97%
Igaz utolsó. De ha a férjed majd negyed évszázaddal öregebb nálad, sanszosabb hogy nagyon korán elveszíted.
2021. ápr. 30. 06:04
 30/99 A kérdező kommentje:

Jó sok válasz jött, köszönöm mindenkinek!

Nekem azt mondta hogy azért nem a saját korosztályában ismerkedik mert neki a nála fiatalabbak jönnek be, meg mert ő domináns a kapcsolataiban meg szexuálisan ami az idősebbeknek sokszor nem fér bele, de én mondtam nekem nem gond.

Persze abban igazatok van hogy 20 év múlva jobban ki fog jönni a különbség, de miért vegyem el magamtól most a boldogságot? Az se biztos hogy 20 évig együtt leszünk.

2021. ápr. 30. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!