A felnőtt lányunk 15+ év után is a fejünkhöz vágja, hogy gyerekkorában legvágtuk a tehenét. Hogyan lehetne végre elsimítani ezt a dolgot?
Figyelt kérdés
Sokszor több év is eltelik úgy hogy nem hozza szóba,és azt hisszük már elfelejtette, de ha valami konfliktusa van az apjával akkor időről időre felemlegeti,az apját elmondja minden gyilkosnak,pszichopatának nekem pedig mindig azt mondja, hogy bűnrészes vagyok mert nem akadályoztam meg, elnéznem a halált és a hasonlók. Ahogy a férjem reagál azzal meg csak ront a helyzeten. Hogy tudnám lezárni ezt az ügyet? A férjem sajnos nem partner a nyugodt megbeszélésben.2021. ápr. 19. 16:15
61/66 anonim válasza:
60 de ez te vagy, a masik meg maskepl reagal. Ha mar gyereket nevel valaki, figyelembe kell venni hogy fogja fel a dolgokat.
Az a szanalmas hogy a lany egy bocsanatkerest akar evek ota kicsikarni. Tulzasba meg azert esik mert akit epelmeju mintaapanak allitotok be, az azzal fenyegeti h a kutyat fejbeveri egy baltaval. Ez normalis tenyleg..
62/66 anonim válasza:
Utolsó, pont ez a gond. Hogy a lány erőszakkal akarja kicsikarni. Mindegy milyen áron. Ő ugyanúgy nem képes elengedni ezt a dolgot, pedig ezen már felesleges hisztizni. Az apja meg nem vágta fejbe a kutyát, csak éppen elszakadt nála a cérna, hogy még mindig itt tartunk. Azért elég sok ember járt már így, hogy amikor a végletekig felhúzzák olyat is mond, amit nem gondol komolyan. Ettől még nem hiszem, hogy ne lenne normális.
63/66 anonim válasza:
Pedig 62 itt szerintem egyik sr normalis. Igaz, hogy baj hogy ki akar csikarni. Ez a tortenet a jeghegy csúcsa, sok sz.r van a palacsintaban ennel a csaladnal. Egyebkent ha apuka igy reagal a lany is lehet duheben ezt tudja legnagyobb utokartyanak odavagni.
64/66 anonim válasza:
Látod kedves kérdező, ennek az egésznek az elejét vehettétek volna egy jó időben adott pofonnal.
65/66 anonim válasza:
Ezt én se tudnám megbocsátani! Miért kellett levágni azt a tehenet, ha a gyerek annyira szerette???
66/66 A kérdező kommentje:
Nem nagyon vették a tejet, nem érte meg tartani.
2021. jún. 28. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!